Cele mai citite
 


Vasile Cepoi: Raed Arafat va rămâne pe aceeaşi funcţie în Ministerul Sănătăţii
marţi, 8 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsecretarul de stat Raed Arafat va ocupa aceeaşi funcţie în Ministerul Sănătăţii, a declarat, luni, ministrul propus la Sănătate, Vasile Cepoi, după audierea în comisiile de specialitate ale Parlamentului.
"Dr. Arafat va rămâne pe aceeaşi poziţie pe care a fost, este omul care se pricepe cel mai bine la sistemul de urgenţe şi asta vrea să facă în continuare şi sigur asta va face", a spus Cepoi.
El consideră că persoana care va fi numită preşedinte al CNAS trebuie "să fi lucrat în sănătate şi să întrunească votul politic".
În opinia sa, demisia preşedintelui CNAS, Lucian Duţă, reprezintă "o decizie politică".
"Nu am avut încă discuţii pe această temă. Am în gând nişte persoane, dar nu vă pot spune pentru că aş isca discuţii care ar fi incorecte. Nu avem timp să venim cu oameni fără experienţă. Timpul este extrem de scurt şi dacă nu venim cu oameni care să cunoască sistemul pierdem timpul", a spus Cepoi, referindu-se la o eventuală nominalizare pentru această funcţie.
El a precizat că politica în sănătate o va face ministerul, iar CNAS va acţiona "în vederea aplicării politicii MS". AGERPRES/(A - Livia Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi: MS lucrează la un program de completare a programului de urgenţă în secţiile din spitale În spitalele din România nu întotdeauna există toate resursele necesare pentru finalizarea unui caz de politraumă, iar din acest motiv Ministerul Sănătăţii lucrează la un program de completare a programului de urgenţă în secţiile din spitale, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, ministrul Vasile Cepoi...
Raed Arafat: Ministerul Sănătăţii va asigura dotarea compartimentelor de primiri urgenţe ale spitalelor regionale de pediatrie Dotarea cu aparatură medicală modernă a compartimentelor de primiri urgenţe de la spitalele regionale de pediatrie, care au fost preluate recent de Ministerul Sănătăţii, va fi finanţată de la bugetul de stat, a anunţat miercuri, la Piteşti, ministrul Raed Arafat.
INTERVIU/Raed Arafat: În raportul privind 'Colectiv' am identificat decizii pozitive luate de persoane; noi le facem proceduri Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că, în cazul raportului referitor la modul în care instituţiile au reacţionat în cazul tragediei de la Colectiv, s-a căutat identificarea unor "decizii pozitive", care să devină, ulterior...
Arafat susţine că până la sfârşitul săptămânii se vor cunoaşte sumele necesare pentru plata arieratelor spitalelor Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a afirmat că până la sfârşitul acestei săptămâni, începutul săptămânii viitoare, se vor cunoaşte sumele necesare în vederea plăţii arieratelor înregistrate la nivelul spitalelor publice.
(Corespondenţă) Vlad Filat şi Raed Arafat au discutat despre crearea unui serviciu similar SMURD în R.Moldova Premierul moldovean, Vlad Filat, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii din România, Raed Arafat, au discutat luni, la Chişinău, despre crearea în Republica Moldova a unui serviciu similar SMURD (Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare).
UPDATE/Dr. Arafat: Am revenit în Ministerul Sănătăţii pentru că motivul pentru care am plecat nu mai există Dr. Raed Arafat a declarat, marţi, că a acceptat să revină în poziţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, deoarece motivul care l-a determinat să îşi dea demisia nu mai există şi este normal să îşi continue activitatea.