Cele mai citite
 


Premierul Ponta a venit la Palatul Victoria pentru prima şedinţă a noului Cabinet
miercuri, 9 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta a sosit, marţi, la Palatul Victoria, pentru prima şedinţă de guvern a mandatului său de prim-ministru.
Victor Ponta a venit la sediul Guvernului însoţit de ministrul de Finanţe, vicepremierul Florin Georgescu, cei doi participând înainte la o discuţie la Banca Naţională a României.
Potrivit declaraţiilor anterioare ale premierului, marţi Guvernul urmează să discute scrisoarea de intenţie către Fondul Monetar Internaţional, împreună cu un act normativ prin care pensionarilor să le fie returnate sumele încasate abuziv de stat drept contribuţie la asigurările de sănătate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PREMIERĂ la Institutul Clinic Fundeni: Prima bancă de celule stem hematopoietice într-un spital de stat - Sistemul de sănătate din România se aliniază la standardele internaționale în domeniul transplantului medular Joi, 3 mai în cadrul Institutul Clinic Fundeni – cea mai mare instituție medicală din țara noastră – va fi lansată prima bancă de celule stem hematopoietice înființată într-un spital de stat din România.
Prima bancă de celule stem într-un spital de stat Prima bancă de celule stem hematopoietice de la Institutul Clinic Fundeni îndeplineşte în totalitate standardele Agenţiei Naţionale de Transplant şi pe cele europene care reglementează activitatea de procesare şi conservare a celulelor vii.
PREMIERĂ: Institutul Clinic Fundeni a inaugurat prima bancă de celule stem hematopoietice într-un spital de stat Cunoscut drept cel mai important institut medical din România, Institutul Clinic Fundeni a inaugurat joi, 3 mai 2012, prima bancă de celule stem hematopoietice a unei unități sanitare de stat, continuând astfel seria de premiere medicale.
Raed Arafat: Există un program de creare a mai multor Centre de arşi prin Banca Mondială Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, miercuri seară, că în cazul în care ar fi avut un copil în situaţia răniţilor de la club Colectiv l-ar fi dus la unul dintre spitalele bucureştene.
Secretarul de stat în MS Cristian Irimie, mulţumit de ritmul lucrărilor de la Spitalul 'Cuza Vodă' din Iaşi Cristian Anton Irimie, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, la Iaşi, că este mulţumit de modul cum evoluează lucrările de renovare a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie "Cuza Vodă".
Ministerul Sănătăţii doreşte continuarea colaborării cu Banca Mondială Ministerul Sănătăţii intenţionează continuarea colaborării cu Banca Mondială (BM) şi după data de 15 martie, atunci când proiectul actual se va finaliza, în acest sens ministrul Eugen Nicolăescu şi secretarul de stat Raed Arafat având joi o întâlnire cu reprezentanţii băncii.