Cele mai citite
 


Seminar de informare şi educaţie financiară pentru studenţii de la Carol Davila
miercuri, 9 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti (UMFCD) şi Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) organizează marţi un seminar de informare şi educaţie financiară.
Evenimentul vizează informarea studenţilor din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' asupra importanţei şi necesităţii participării la sistemul de pensii private.AGERPRES/(AS-Magdalena Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti Admiterea la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti
Studenţii bucureşteni s-au prezentat în număr mare să doneze sânge Studenţii din Capitală s-au prezentat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' încă de la prima oră în număr mare pentru a dona sânge în cadrul campaniei 'Donează sânge! Fii erou!' organizată de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti în perioada 3-7 mai.
160 de studenţi de la UMF au urmat stagii de pregătire în opt specialităţi medicale Un număr de 160 de studenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti au finalizat stagii de pregătire practică, cursuri de malpraxis şi comunicare şi au fost consiliaţi în cadrul proiectului "10 paşi spre o carieră medicală de succes".
LA PAS PRIN BUCUREŞTI: Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", prestigioasă instituţie de învăţământ superior medical, prima înfiinţată pe teritoriul ţării noastre, are sediul principal pe Bulevardul Eroilor Sanitari din Bucureşti, fiind găzduită de Palatul Facultăţii de Medicină. Instituţia poartă numele medicului...
Protocol de colaborare UPB - UMF 'Carol Davila' Universitatea Politehnica şi Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti au semnat luni un protocol de colaborare, care presupune creşterea performanţelor academice în activitatea didactică şi de cercetare ştiinţifică.
UMF "Carol Davila" organizează admitere la 23 iulie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti va organiza la 23 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru anul 2014 - 2015 la cele patru facultăţi: Medicină, Farmacie, Medicină Dentară şi Moaşe şi Asistenţă Medicală.