Cele mai citite
 


Spotul publicitar 'Medas', interzis de CNA
miercuri, 9 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au interzis, prin adoptarea, prin vot unanim, a unei decizii de intrare în legalitate, spotul publicitar al reţelei de servicii medicale "Medas" pentru că afirmaţiile din reclamă nu se susţin.
CNA a fost sesizat în legătură cu spotul Medas printr-o reclamaţie a Medlife care consideră că afirmaţia "Medas - cea mai mare reţea medicală privată care oferă şi consultaţii gratuite prin sistemul de asigurări de stat" este falsă.
Consiliul Român pentru Publicitate (RAC), căruia CNA i-a solicitat un punct de vedere, consideră că Medas a încălcat Codul de Practică în Publicitate al RAC pentru că "nu a probat veridicitatea celor afirmate". AGERPRES/(AS - Livia Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consultaţii gratuite pentru persoanele fără venituri, printr-un proiect al Fundaţiei Policlinici Sociale Regina Maria Un număr de 500 pacienţi fără venituri şi asigurări au beneficiat de consultaţii stomatologice, oftalmologice şi tratament pentru bolnavii de hepatită prin proiectul "Împreună oferim sănătate" derulat de Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria.
MedLife: Numai 1-2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă asigurări private de sănătate Cel mult 2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă, în prezent, asigurări private de sănătate, acest nivel fiind cel mai mic din Europa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Mihai Marcu, preşedintele companiei MedLife.
Vaslui: Consultaţii gratuite pentru cetăţenii din comunităţile sărace Cetăţenii din oraşele Murgeni şi Negreşti şi din comuna vasluiană Băceşti vor beneficia în perioada următoare de consultaţii medicale gratuite, organizate de reprezentanţii Asociaţiei 'Medici fără frontiere', în cadrul unui program intitulat 'Actul medical - aproape de cei dragi'.
Harghita: Consultaţii gratuite şi telefoane cu butoane de panică, oferite celor aflaţi îm dificultate de Asociaţia Caritas Sute de persoane din mai multe judeţe ale ţării beneficiază de investigaţii gratuite iar bătrânii singuri primesc telefoane cu buton de panică, prin intermediul mai multor proiecte derulate de Asociaţia de Întrajutorare Caritas.
MedLife şi Regina Maria: Asigurările voluntare de sănătate comportă riscuri din perspectiva lipsei deductibilităţii fiscale Sistemul Medical MedLife şi Reţeaua de sănătate Regina Maria, primii doi cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, îşi exprimă îngrijorarea în ceea ce priveşte 'tratamentul fiscal aplicabil asigurărilor voluntare de sănătate', situaţie care poate restrânge accesul populaţiei la...
Covasna: Consultaţii gratuite oferite de Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe 'dr. Fogolyan Kristof' va oferi săptămâna aceasta o serie de consultaţii gratuite în cadrul unei campanii prilejuite de Ziua Mondială a Sănătăţii.