Cele mai citite
 


Vasile Cepoi: Voi finaliza Legea Sănătăţii
miercuri, 9 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noul ministru al Sănătăţii, conf. dr. Vasile Cepoi a declarat, pentru AGERPRES, că are în vedere în primul rând finalizarea noii Legi a sănătăţii.
Această lege va intra în dezbatere publică la 1 iulie, a precizat ministrul.
"Până atunci voi mai avea întâlniri cu actorii din sistem în scopul de a ieşi o lege cât mai bună. Am văzut că sunt multe aşteptări de la mine, sper să mă concentrez suficient să pot să găsesc resursele necesare pentru a face faţă tuturor problemelor", a declarat Vasile Cepoi.
Ministrul Sănătăţii a ţinut să precizeze că a spus că există suspiciune că nu toţi banii pentru sănătate ajung la sănătate din cauza lipsei de transparenţă.
"Nu există mecanisme de control cum erau în urmă cu 3-4 ani când angajatorul depunea declaraţiile de plată la casele de asigurări în format electronic sau nu", a arătat responsabilul sanitar. AGERPRES/(A - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Cepoi - ministrul Sănătăţii (biografie) Dr. Vasile Cepoi a fost învestit luni ministru al Sănătăţii în Cabinetul Ponta.
Vasile Cepoi susţine că DNA nu va începe urmărirea penală în cazul său Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi susţine că Departamentul pentru Lupta Antifraudă, care a efectuat o anchetă în cazul său, "nu a găsit nereguli".
Vasile Cepoi: Licitaţia pentru anumite vaccinuri a eşuat Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi a declarat marţi că în prezent se lucrează la o procedură de urgenţă pentru achiziţionarea de vaccinuri pentru o primă etapă, după ce licitaţia pentru anumite vaccinuri a eşuat din cauza unor contestaţii.
Vasile Cepoi desemnat coordonator al activităţii Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi a fost desemnat să asigure coordonarea activităţii Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta publicată miercuri în Monitorul Oficial.
Vasile Cepoi, numit preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi a fost numit marţi, prin decizie a premierului, în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor.
Vasile Cepoi - propus de premierul desemnat pentru portofoliul Sănătăţii (biografie) Dr. Vasile Cepoi a fost propus, marţi seară, de premierul desemnat Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Sănătăţii.