Cele mai citite
 


Vrancea: Încasări cu 4,96% mai mari faţă de sumele prognozate
miercuri, 9 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Vrancea a realizat, în luna aprilie, venituri bugetare în sumă de 55,98 milioane lei, cu 4,96% mai mult faţă de programul de încasări bugetare comunicat de Ministerul Finanţelor Publice, informează un comunicat remis AGERPRES.
"Veniturile încasate în martie 2012 sunt similare cu cele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut. În martie 2011 încasările au fost de 55,96 milioane lei", precizează sursa citată.
Creşteri semnificative faţă de perioada similară a anului precedent au fost înregistrate la bugetul Fondului naţional unic de asigurări de sănătate cu 14,51% şi la bugetul asigurărilor pentru şomaj cu 5,66%. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Românii care obţin venituri în străinătate nu plătesc asigurări de sănătate dacă fac dovada că plătesc acolo Românii care au domiciliul în ţară, dar obţin venituri în străinătate, nu trebuie să plătească, în 2016, contribuţii la sănătate dacă deţin o asigurare pentru boală şi maternitate în alt stat membru al Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene sau în statele cu care România...
Vrancea: Conflict între medicii de familie şi CAS Patronatul Medicilor de Familie Vrancea a anunţat că va deschide un conflict cu Casa de Asigurări de Sănătate, calendarul măsurilor de protest fiind stabilit în perioada următoare.
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
Preşedintele CAS Vrancea crede că trei lanţuri farmaceutice au acaparat piaţa medicamentelor Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, Mihai Copaci a precizat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că trei lanţuri farmaceutice eliberează cele mai multe reţele medicale iar în acest circuit sunt implicaţi şi medicii care îşi direcţionează pacienţii doar către aceste farmacii.
Vrancea: Fiscul a depăşit planul de încasări în primul semestru Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Vrancea a realizat, în primul semestru, venituri bugetare în sumă de 313,633 milioane lei, cu 8,5% mai mult faţă de programul de încasări bugetare comunicat de Ministerul Finanţelor Publice.
CJAS Vrancea a început să achite datoriile către farmacii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vrancea a reuşit să plătească restanţele către farmacii aferente lunilor noiembrie - decembrie 2009, în valoare totală de 5,012 milioane lei.