Cele mai citite
 


Directorul CNAS, Dorin Ionescu, a preluat atribuţiile preşedintelui instituţiei
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul general al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, Dorin Ionescu, exercită atribuţiile preşedintelui CNAS până la numirea unui nou şef al acestei instituţii, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta publicate miercuri în Monitorul Oficial.
Ponta a semnat decizia marţi, la propunerea Ministerului Sănătăţii.
Democrat-liberalul Lucian Duţă a demisionat luni din funcţia de preşedinte al CNAS, urmând ca premierul Victor Ponta să numească un nou şef la această instituţie. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: CJ a adresat o "plângere prealabilă" Ministerului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi în spitalele judeţului Consiliul Judeţean (CJ) Bacău, sub semnătura preşedintelui instituţiei, social-democratul Dragoş Benea, a adresat joi o "plângere prealabilă" către Ministerul Sănătăţii prin care reclamă că, în baza unui ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial la finele lunii martie, au fost reduse cu 102 paturi...
Bugetul Ministerului Sănătăţii şi al CNAS, aprobate de Comisiile de buget-finanţe Bugetul Ministerului Sănătăţii pe anul 2013 a fost aprobat vineri de Comisiile reunite de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o suplimentare de 5.000.000 de lei, pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul Clinic de Urgenţă "Louis Ţurcanu" din Timişoara.
FEDRA cere Ministerului Sănătăţii şi CNAS decontarea terapiei pentru copiii şi tinerii diagnosticaţi cu autism Federaţia pentru Drepturi şi Resurse pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autist (FEDRA) solicită Ministerului Sănătăţii şi CNAS soluţii concrete pentru decontarea reală şi eficientă a terapiei pentru toţi copiii şi tinerii diagnosticaţi cu autism - decontarea unui număr de 90 de puncte per specialist...
Datoriile Ministerului Sănătăţii şi CNAS către farmacii, distribuitori şi producători - 935 milioane lei Bucureşti, 16 mar /Agerpres/ - Datoriile Ministerului Sănătăţii şi ale Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate către farmacii, distribuitori şi producători au ajuns la 935 milioane de lei pentru medicamentele compensate şi gratuite, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Asociaţiei...
Eliberarea din funcţia de membru CA şi preşedinte al CNAS a lui Doru Bădescu, publicată în MO Decizia privind eliberarea din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a lui Doru Bădescu a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
Ion Rotaru: Trecerea CNAS sub auspiciile Ministerului Sănătăţii este o încălcare gravă a statutului Casei Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, a declarat vineri, la Brăila, într-o conferinţă de presă, că trecerea Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) în subordinea Ministerului Sănătăţii este o încălcare gravă a statutului acestei instituţii.