Cele mai citite
 


Guvernul retrage banii acordaţi primăriilor de Cabinetul Ungureanu şi sistează perceperea ilegală de CASS din pensii
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul a adoptat marţi o ordonanţă de urgenţă care prevede oprirea din conturile administraţiei locale a sumelor alocate de fostul Cabinet Ungureanu din Fondul de rezervă, precum şi sistarea perceperii ilegale a unor sume din contribuţia la asigurările de sănătate din pensii, a anunţat premierul Victor Ponta.
Ordonanţa de urgenţă face referire la o decizie a Guvernului Ungureanu din 3 aprilie prin care se alocau 648,233 de milioane de lei administraţiei locale, pentru plata unor datorii şi a unor lucrări la proiecte aflate în derulare.
De asemenea, OUG pune în aplicare decizia Curţii Constituţionale, care a declarat că este ilegal ca statul, prin casele judeţene de pensii, să reţină anumite sume drept contribuţii la asigurările sociale de sănătate din pensiile de peste 740 de lei. AGERPRES/(A - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Guvernul retrage banii acordaţi primăriilor de Cabinetul Ungureanu şi sistează perceperea ilegală de CASS pe pensii Guvernul a adoptat marţi o ordonanţă de urgenţă care prevede oprirea din conturile administraţiei locale a sumelor alocate de fostul Cabinet Ungureanu din Fondul de rezervă, precum şi sistarea perceperii ilegale a unor sume din contribuţia la asigurările de sănătate din pensii, a anunţat premierul Victor...
OUG privind concediul maternal -adoptată tacit, iar înfiinţarea DLAF - respinsă de Senat(sinteză) Bucureşti, 25 feb /Agerpres/ - Ordonanţa de Urgenţă care prevede modificări în ceea ce priveşte concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului a trecut, miercuri, prin adoptare tacită, de Senat, după ce nu a reuşit să întrunească numărul de voturi necesar pentru adoptarea unei legi organice...
Cioloş: Adoptăm OUG care permite rambursarea cheltuielilor cu deplasarea în străinătate a răniţilor în Colectiv Guvernul va adopta miercuri în şedinţă ordonanţa de urgenţă care permite rambursarea cheltuielilor pentru deplasarea în spitalele din străinătate a răniţilor în incendiul de la Colectiv, a anunţat premierul Dacian Cioloş.
Dezbatere publică, luni, pe proiectul de OUG privind contractele cost-volum pentru achiziţionarea de medicamente Ministerul Sănătăţii (MS) va organiza luni, la sediul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, o dezbatere publică având ca temă proiectul de Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea OUG nr. 77/2011 privind stabilirea unei contribuţii pentru finanţarea unor cheltuieli în domeniul sănătăţii...
Iolu: Guvernul a adoptat o OUG care prevede întărirea inspecţiei sanitare de stat Guvernul a adoptat marţi o Ordonanţă de Urgenţă care prevede întărirea inspecţiei sanitare de stat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, marţi, într-un briefing la Palatul Victoria.
OUG privind reglementarea unor măsuri în sistemul de asigurări sociale de sănătate, modificată de Guvern Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă care oferă posibilitatea de repartizare a personalului pentru CNAS şi casele de asigurări de sănătate pentru a constitui structuri de monitorizare, control şi antifraudă în sistemul de asocieri sociale de sănătate.