Cele mai citite
 


Guvernul retrage banii acordaţi primăriilor de Cabinetul Ungureanu şi sistează perceperea ilegală de CASS din pensii
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul a adoptat marţi o ordonanţă de urgenţă care prevede oprirea din conturile administraţiei locale a sumelor alocate de fostul Cabinet Ungureanu din Fondul de rezervă, precum şi sistarea perceperii ilegale a unor sume din contribuţia la asigurările de sănătate din pensii, a anunţat premierul Victor Ponta.
Ordonanţa de urgenţă face referire la o decizie a Guvernului Ungureanu din 3 aprilie prin care se alocau 648,233 de milioane de lei administraţiei locale, pentru plata unor datorii şi a unor lucrări la proiecte aflate în derulare.
De asemenea, OUG pune în aplicare decizia Curţii Constituţionale, care a declarat că este ilegal ca statul, prin casele judeţene de pensii, să reţină anumite sume drept contribuţii la asigurările sociale de sănătate din pensiile de peste 740 de lei. AGERPRES/(A - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Guvernul retrage banii acordaţi primăriilor de Cabinetul Ungureanu şi sistează perceperea ilegală de CASS pe pensii Guvernul a adoptat marţi o ordonanţă de urgenţă care prevede oprirea din conturile administraţiei locale a sumelor alocate de fostul Cabinet Ungureanu din Fondul de rezervă, precum şi sistarea perceperii ilegale a unor sume din contribuţia la asigurările de sănătate din pensii, a anunţat premierul Victor...
Guvern: OUG privind prelungirea cu doi ani a decontării tratamentelor în străinătate pentru pacienţii din Colectiv Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă prin care se prelungeşte cu doi ani posibilitatea decontării tratamentelor pentru victimele tragediei din clubul Colectiv care se tratează în străinătate, a anunţat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, într-un briefing la Palatul Victoria.
OUG privind concediul maternal -adoptată tacit, iar înfiinţarea DLAF - respinsă de Senat(sinteză) Bucureşti, 25 feb /Agerpres/ - Ordonanţa de Urgenţă care prevede modificări în ceea ce priveşte concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului a trecut, miercuri, prin adoptare tacită, de Senat, după ce nu a reuşit să întrunească numărul de voturi necesar pentru adoptarea unei legi organice...
Cameră: OUG 59/2016 care prevede că metodologia de calcul al preţurilor medicamentelor se stabileşte prin HG, respinsă Camera Deputaţilor a respins, marţi, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 59/2016 emisă de Cabinetul Cioloş, care prevedea ca metodologia de calcul al preţurilor maximale ale medicamentelor este stabilită prin hotărâre de Guvern.
Ministrul Sănătăţii: Guvernul a adoptat o OUG care prevede eliminarea politicii de partid din spitale Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă care prevede atât deschiderea funcţiilor de manager în spitale pentru toţi cei care au competenţe, cât şi faptul că managerii de spitale nu mai pot deţine funcţii în partide politice, a anunţat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.
Cioloş: Adoptăm OUG care permite rambursarea cheltuielilor cu deplasarea în străinătate a răniţilor în Colectiv Guvernul va adopta miercuri în şedinţă ordonanţa de urgenţă care permite rambursarea cheltuielilor pentru deplasarea în spitalele din străinătate a răniţilor în incendiul de la Colectiv, a anunţat premierul Dacian Cioloş.