Cele mai citite
 


Secretarii de stat Claudiu Stafie, de la Economie, şi Cristian Irimie, de la Sănătate, eliberaţi din funcţii
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta i-a eliberat marţi din funcţii pe secretarii de stat Claudiu Stafie, de la Ministerul Economiei, şi Cristian Irimie, de la Ministerul Sănătăţii, prin două decizii.
În cazul lui Irimie, în decizia de eliberare din funcţie se arată că acesta îşi înaintase demisia luni.
De asemenea, Ponta l-a eliberat din funcţie şi pe subsecretarul de stat din Ministerul Justiţiei Petronel Dobrică.
Şi Dobrică îşi prezentase demisia luni. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Sperăm să rezolvăm problema comisiilor de specialitate în maxim două săptămâni Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Alin Ţucmeanu şi-a manifestat, luni, speranţa ca în "maxim" două săptămâni comisiile de specialitate ale ministerului să fie funcţionale, pentru ca să poată fi prescrise toate cele 23 de molecule care au fost introduse în lista de compensate şi gratuite...
Ministerul Sănătăţii a cerut deţinătorilor autorizaţiei de punere pe piaţă să actualizeze, până pe 10 martie, preţurile medicamentelor Ministerul Sănătăţii a solicitat, luni, deţinătorilor de autorizaţie de punere pe piaţă să îşi actualizeze, până la data de 10 martie, toate preţurile la medicamentele de uz uman, în conformitate cu Ordinul Ministrului Sănătăţii 75/2009, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.
Achiziţiile centralizate au generat economii de peste 35% în sistemul sanitar, susţine Raed Arafat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat a declarat duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că prin achiziţiile centralizate de carburanţi şi materiale sanitare s-au făcut economii în general de peste 35%.
Ministerul Sănătăţii: Comasarea nu înseamnă desfiinţare Comasarea instituţiilor de sănătate nu înseamnă desfiinţarea acestora, a declarat, luni, cu prilejul unei dezbateri privind comasările mai multor institute, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Cristian Irimie.
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.