Cele mai citite
 


Vâlcea: O pacientă internată la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean a dat foc salonului
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un incendiu produs marţi seară la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Vâlcea a fost provocat de o pacientă diagnosticată cu schizofrenie paranoică, după ce aceasta a dat foc salonului unde era internată, au declarat reprezentanţii ISU.
Potrivit martorilor, pacienta de 22 de ani, care fusese internată cu un sugar, a dat foc uşii unde fusese internată pe motiv că nu era lăsată să plece. Pacienta era diagnosticată cu schizofrenie paranoică şi susţinea "că toată lumea vrea să îi ia copilul".
Medicii spun că mai fusese internată în timpul sarcinii cu acelaşi diagnostic. Ea a vrut să plece din secţie, a pus un cearşaf lângă uşă căruia i-a dat foc, iar uşa, fiind din PVC, s-a aprins. Până la stingerea incendiului, uşa din termopan, care făcea separaţia între o cameră şi holul secţiei, a ars.
Imediat după producerea incendiului, persoanele internate în secţie au fost evacuate, nefiind nimeni rănit. Incendiul a fost stins la scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei. AGERPRES/(AS - Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incendiu la un spital de psihiatrie din Rusia: barele de fier şi tranchilizantele i-au împiedicat pe pacienţi să se salveze Incendiul declanşat în noaptea de joi spre vineri într-un spital psihiatric din regiunea Moscova s-a soldat cu 38 de morţi, dintr-un total de 41 de persoane, câte se aflau în clădire în momentul izbucnirii focului. Poliţia a deschis o anchetă penală, încercând să identifice motivele care au dus la moartea...
Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Mai mulţi pacienţi au fost intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
UPDATE Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Zece persoane au fost intoxicate cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Purtătorul de cuvânt al ISU: Incendiul de la maternitatea Giuleşti a fost stins, 11 copii au fost evacuaţi Incendiul de la maternitatea Giuleşti a fost stins, luni seara, la scurt timp după producerea acestuia, iar 11 copii au fost evacuaţi, a declarat la faţa locului purtătorul de cuvânt al ISU, Anca Onofrei.
Vâlcea: Bebeluş de trei luni ars într-un incendiu Un bebeluş în vârstă de trei luni a murit, miercuri seara, la Spitalul Judeţean Vâlcea, după ce a suferit arsuri pe 75% din corp, în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din cartierul Colonie Nuci din Râmnicu Vâlcea.
Update: Incendiu într-un spital de psihiatrie de lângă Moscova; 38 de morţi Un incendiu a izbucnit vineri într-un spital de psihiatrie din regiunea Moscovei, provocând moartea a 38 de persoane, potrivit informaţiilor preliminare, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Sănătăţii, Oleg Salagai, citat de agenţia Ria Novosti, scrie AFP.