Cele mai citite
 


Vâlcea: O pacientă internată la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean a dat foc salonului
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un incendiu produs marţi seară la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Vâlcea a fost provocat de o pacientă diagnosticată cu schizofrenie paranoică, după ce aceasta a dat foc salonului unde era internată, au declarat reprezentanţii ISU.
Potrivit martorilor, pacienta de 22 de ani, care fusese internată cu un sugar, a dat foc uşii unde fusese internată pe motiv că nu era lăsată să plece. Pacienta era diagnosticată cu schizofrenie paranoică şi susţinea "că toată lumea vrea să îi ia copilul".
Medicii spun că mai fusese internată în timpul sarcinii cu acelaşi diagnostic. Ea a vrut să plece din secţie, a pus un cearşaf lângă uşă căruia i-a dat foc, iar uşa, fiind din PVC, s-a aprins. Până la stingerea incendiului, uşa din termopan, care făcea separaţia între o cameră şi holul secţiei, a ars.
Imediat după producerea incendiului, persoanele internate în secţie au fost evacuate, nefiind nimeni rănit. Incendiul a fost stins la scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei. AGERPRES/(AS - Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Incendiu la un spital de psihiatrie din Rusia: barele de fier şi tranchilizantele i-au împiedicat pe pacienţi să se salveze Incendiul declanşat în noaptea de joi spre vineri într-un spital psihiatric din regiunea Moscova s-a soldat cu 38 de morţi, dintr-un total de 41 de persoane, câte se aflau în clădire în momentul izbucnirii focului. Poliţia a deschis o anchetă penală, încercând să identifice motivele care au dus la moartea...
Timiş: Incendiu la Spitalul de psihiatrie Gătaia; 70 de persoane evacuate Circa 70 de persoane au fost evacuate duminică seara din două pavilioane ale Spitalului de Psihiatrie Gătaia, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre acestea.
Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Mai mulţi pacienţi au fost intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
UPDATE Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Zece persoane au fost intoxicate cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Incendiu Bamboo/ ISU Bucureşti: În jurul prânzului se va realiza încă o verificare la faţa locului Oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov au anunţat că duminică, în jurul prânzului, se va realiza încă o verificare la clubul Bamboo, pentru a se constata dacă incendiul este stins.
ISU Bucureşti-Ilfov: Incendiul de la Apărătorii Patriei este sub control, nu se mai poate extinde Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov informează că incendiul produs sâmbătă la Apărătorii Patriei, pe strada Ion Enache, care a afectat patru imobile şi anexele acestora, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, este sub control şi nu se mai poate extinde.