Cele mai citite
 


Victor Ponta spune că s-a sfătuit cu Arafat în alegerea ministrului Sănătăţii
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seara, că la nominalizarea ministrului al Sănătăţii, Vasile Cepoi, s-a consultat cu subsecretarul de stat Raed Arafat.
El a evitat să dea un răspuns dacă i-a propus mai întâi lui Arafat funcţia de ministru al Sănătăţii.
"Asta rămâne un lucru între mine şi domnia sa, dar garantez faptul că ministrul actual are tot sprijinul doctorului Arafat", a spus Ponta.
Premierul a asigurat că noua lege a sănătăţii va fi elaborată prin consultare publică.
"Sunt convins că va fi o lege bună, aprobată în Parlament, nu prin angajarea răspunderii", a spus Ponta.
Pe de altă parte, premierul a precizat că în ceea ce priveşte reorganizarea administrativă se va merge pe proiectul USL, arătând că judeţele rămân, iar în 2014 vor fi organizate regiunile şi odată cu alegerile europarlamentare va fi ales Consiliul regional şi preşedintele regional. AGERPRES/(A-Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Ponta: Voi gira funcţia de ministru al Sănătăţii cu toate atribuţiile delegate domnului Arafat Primul-ministru Victor Ponta a afirmat marţi că va gira funcţia de ministru al Sănătăţii cu toate atribuţiile delegate către actualul subsecretar de stat Raed Arafat.
Raed Arafat a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii Doctorul Raed Arafat a depus, miercuri, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.
Decretul privind numirea lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii, publicat în Monitorul Oficial Decretul privind numirea doctorului Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii a fost publicat miercuri în Monitorul Oficial.
Băsescu lui Arafat: Poate reuşim să depunem în Parlament, până în decembrie, legea sănătăţii Preşedintele Traian Băsescu i-a spus ministrului Sănătăţii, Raed Arafat, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţie, că are o singură rugăminte la el referitoare la legea sănătăţii, punctând că speră ca aceasta să fie depusă la Parlament până în luna decembrie.
Ponta: Băsescu nu s-a opus numirii lui Arafat ca ministru al Sănătăţii Preşedintele Traian Băsescu nu s-a opus numirii lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, la Antena 3.
Vasile Cepoi susţine că DNA nu va începe urmărirea penală în cazul său Fostul ministru al Sănătăţii Vasile Cepoi susţine că Departamentul pentru Lupta Antifraudă, care a efectuat o anchetă în cazul său, "nu a găsit nereguli".