Cele mai citite
 


O sarcina sanatoasa, o familie fericita! - Noi metode pentru depistarea Sindromului Down
joi, 10 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Obstetrica - Ginecologie, Mama si copilul
 

 Miercuri, 9 mai, in cadrul unei conferinte de presa tinute la Hotelul Novotel, jurnalistii din presa medicala si generalista au primit informatii corecte despre cea mai performanta metoda din acest moment pentru depistarea Sindromului Down in primele luni de sarcina. Demersul acestei conferinte de presa face parte dintr-o nevoie de informare a tinerelor mame, initiativa fiind menita sa popularizeze importanta controalelor in primele luni de sarcina si, mai ales, testarea potrivita in astfel de cazuri. 

Puteti evita neplacerile prin testarea noua si moderna, acceptata la nivel international de autoritatile in domeniu: metoda Fetal Medicine Foundation impreuna cu BRAHMS KRYPTOR. Acesta metoda reprezinta standardul mondial unanim acceptat si certificat pentru screeningul biochimic de prim trimestru si indeplineste cu succes criteriile de inalta calitate stiintifica cerute de FMF (Fetal Medicine Foundation, London). 
 
Parintii pot afla inca din primele luni de viata ale fatului daca acesta prezinta risc cresut de anomalii, malformatii fetale si pot apela in consecinta la diferite posibilitati terapeutice. Dreptul la informare si evitarea unei afectiuni care te marcheaza iremediabil pe viata sunt primordiale pentru orice femeie.
 
Durata medie de viata a unui om afectat de Sindromul Down este de 33 de ani. Costurile medicale, sociale si emotionale implicate in cazul celor afectati pot fi o povara pentru orice familie.
 
Din pacate, in Romania doar cateva clinici au in dotare aceasta aparatura necesara efectuarii unui test atat de necesar: Clinica Iliev din Iasi, Euromaterna din Constanta, precum si  clinicile Matei Basarab si Medlife din Bucuresti.
 
Confuzia care se face in general la clinicile de specialitate este urmatoarea: nu orice dublu test poate arata sindromul Down, de aceea este imperios necesar sa mergeti la una dintre clinicile care au disponibila metoda Fetal Medicine Foundation.
 
Dr. Marius Vicea Calomfirescu - medic primar Obstetrică Ginecologie, supraspecializare in Medicina Materno-Fetala-: “Transmitem pe aceasta cale un apel catre toate clinicile din Romania sa introduca in gama de servicii metoda Fetal Medicine Foundation de examinare ecografica si calcul de risc bazat pe analizele de sange (biochimia) BRAHMS KRYPTOR, familiile din tara noastra si copiii nostri avand nevoie de un viitor sigur, lipsit de griji”.
  
Dr. Istvan Komporaly - manager HK&ZY Best Pharma Distribution:
Importanta acestei testari este primordiala, atat pentru mamele care au trecut de un anumit prag de varsta, cat si pentru cele mai tinere. O sarcina bine monitorizata inseamna o familie fericita si copii sanatosi. Controleaza si cele mai mici detalii! Informeaza-te!  Apeleaza la medici acreditati FMF (www.fmf.com), la aparatura de screening biochimic performanta si precisa. Facem apel catre toti viitorii parinti sa efectueze acest dublu test BRAHMS KRYPTOR"
Importatorul BRAHMS KRYPTOR este HK&ZY Best Pharma Distribution, o companie romaneasca, cu capital integral privat si unic distribuitor si sustinator al metodei Gold Standard pentru aparatura BRHAMS-KRYPTOR (recomandata si acreditata de FMF - Fetal Medicine Foundation, autoritatea absoluta in domeniu).

Pentru o sarcina fara griji si o familie fericita cu copii sanatosi, apelati doar la clinicile care pot efetua testarea prin metoda Fetal Medicine Foundation si BRAHMS KRYPTOR.
 
Informatia aceasta este importanta pentru orice viitor parinte, va rugam s-o impartasiti la randul dumneavoastra.
 
 

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noi metode pentru depistarea sindromului Down Depistarea sindromului Down în primele luni de sarcină se poate face acum prin metode noi.
Actualitaţi in depistarea prenatala a sindromului Down Asociaţia Ecografie Plus in parteneriat cu UMF Grigore Popa Iasi si Colegiul Medicilor Iasi organizează, sambata, 28 aprilie 2012, cel de-al patrulea curs de ecografie fetală, întitulat „Aspecte practice în screening-ul şi diagnosticul prenatal pentru patologia cromozomială”.
“Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi” Prof. Kevin Spencer- Fetal Medicine Foundation participa la seminarul "Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi" in perioada 23-24 martie la hotelul Vega din Mamaia, Constanta. De asemenea, Prof Kevin Spencer este Director al Serviciului de Screening Prenatal de la Harold...
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
ŞTIINŢÃ Prima operaţie intrauterină efectuată în România La 15 iulie 2011, o echipă de medici de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină. Intervenţia se impunea deoarece în timpul unui control de rutină efectuat unei tinere în vârstă de 21 de ani, care atunci...
Naştere miraculoasă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi O femeie din localitatea Mirceşti, în vârstă de 26 de ani, aflată la prima sarcină gemelară, a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, la trei luni după ce o echipă de medici de la Maternitate i-a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină...