Cele mai citite
 


Brăila: Suspiciune de infecţie cu virusul West Nile la o femeie de 39 de ani
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 39 de ani din Brăila este suspectă de infecţie cu virusul West Nile, probele fiind trimise spre investigare la Institutul Naţional Cantacuzino, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al DSP Brăila, dr. Andreea Gavrilescu.
'Pacienta are şi istoric de călătorie, în urmă cu o săptămână fiind plecată în Deltă, unde probabil a fost înţepată de ţânţari. Femeia locuieşte în oraş, dar lucrează în mediul rural', a declarat dr. Andreea Gavrilescu.
Brăila este inclusă de Ministerul Sănătăţii pe lista judeţelor 'santinelă' pentru supravegherea tuturor cazurilor internate în spital cu diagnosticul de meningită şi meningo-encefalită cu lichid clar. AGERPRES/(AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Suspiciune de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiu Un bărbat de 62 de ani din municipiul Brăila, internat la Spitalul Judeţean, este suspectat de infecţie cu virusul West Nile, probele fiind trimise pentru analiză la Institutul Cantacuzino, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Suspiciune de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat 39 de ani Un bărbat de 39 de ani din Brăila este suspect de infecţie cu virusul West Nile, iar probele au fost trimise spre investigare la Institutul Naţional Cantacuzino, după cum a declarat luni purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Andreea Gavrilescu.
Brăila: Suspiciunea de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiu nu se confirmă Suspiciunea de infecţie cu virusul West Nile la un bărbat din municipiul Brăila, în vârstă de 62 de ani, care se află internat la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, nu se confirmă, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină...
Brăila: Încă două suspiciuni de meningită West Nile Alte două cazuri suspecte de meningită West Nile au apărut la Brăila, după ce, de la începutul sezonului cald, Institutul Cantacuzino a confirmat în judeţ alte trei cazuri de contactare a acestui virus, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu...
Institutul Cantacuzino infirmă suspiciunea de infecţie cu virusul West Nile în cazurile de la Tulcea Ministerul Sănătăţii a anunţat, luni, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că pe teritoriul României nu au fost confirmate până în prezent cazuri de meningită West Nile.
Brăila: A fost confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile Institutul Cantacuzino a confirmat al patrulea caz de meningită West-Nile de anul acesta din judeţul Brăila, după cum a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.