Cele mai citite
 


Iaşi: Curs pentru directorii DSP din zona Moldovei
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorii Direcţiilor de Sănătate Publică din zona Moldovei si manageri de spitale din Iaşi se vor întâlni sâmbătă, la Iaşi, pentru a lua parte la cursul 'IncreasIng PatIent satIsfactIon'.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi a declarat, joi, presei, că acest curs este organizat sub egida Ministerului Sănătăţii şi face parte din programul Leadership Medical al Radcliffe Learning UK.
'În cadrul acestei întâlniri se vor prezenta şi dezbate motivele pentru care satisfacţia pacienţilor este importantă, cele cinci elemente ale obiectivelor organizaţionale, cele patru stiluri diferite de personalitate, nivelurile din scara loialităţii şi modul în care acestea pot fi influenţate precum si tehnici diferite de adresare a întrebărilor', a explicat Marius Voicescu. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Specialiştii CNI şi ai Ministerului Sănătăţii amână decizia privind amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe O echipă de arhitecţi de la Compania Naţională de Investiţii şi specialişti din Ministerul Sănătăţii s-a aflat vineri la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile locale despre amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţe, fără a se ajunge însă la luarea vreunei decizii.
DSP Iaşi propune deschiderea unei anchete în cazul pacientei operate la Spitalul "Elena Doamna" Transferul pacientei din spitalul Clinic de Obstretică şi ginecologie "Elena Doamna" Iaşi către spitalul Clinic Judeţean "Sfântul Spiridon" Iaşi, Secţia ATI, nu a fost motivat de condiţiile igienico-sanitare din spitalul Clinic "Elena Doamna", a informat miercuri DSP Iaşi.
Conducerea DSP Iaşi va cumpăra peste 6.000 de doze de vaccin Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi va achiziţiona 6.600 de doze de vaccin antigripal Fluarix, pe baza bugetului de 70.500 lei, alocat de Ministerul Sănătăţii, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Voicescu.
Iaşi: Managerii spitalelor ieşene sunt nemulţumiţi de noua clasificare Managerii spitalelor ieşene sunt nemulţumiţi de noua clasificare a Ministerului Sănătăţii, conform căreia acestea sunt incluse în categoria a II-a, singura excepţie fiind Spitalul "Sfântul Spiridon", clasificat în categoria I, dar şi acesta cu amendamente de conformare până la sfârşitul anului.
Iaşi: Conducerea Maternităţii, demisă doar după recomandarea Ministerului Sănătăţii Conducerea Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna" din Iaşi a fost demisă în timpul şedinţei de miercuri a Consiliului de Administraţie al instituţiei spitaliceşti, ca urmare a acuzaţiilor de malpraxis aduse, în luna septembrie, de o gravidă care a născut un făt ce era mort de mai bine...
Iaşi: DSP a primit aproximativ 28.000 de doze de vaccin pentru imunizarea populaţiei Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a primit de la Ministerul Sănătăţii, în cea de-a doua tranşă, aproape 28.000 de doze pentru imunizarea populaţiei, aproape 7.000 dintre ele fiind cu vaccin hexavalent.