Cele mai citite
 


Neamţ: Spital privat de oncologie la Piatra Neamţ, de peste 100 milioane de euro
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O echipă de investitori italieni va construi în municipiul Piatra Neamţ un spital de oncologie dotat la standarde occidentale, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, primarul Gheorghe Ştefan.
Investiţia de peste 100 de milioane de euro va fi suportată în întregime de partea italiană iar administraţia locală va pune la dispoziţie doar terenul necesar ridicării construcţiei.
'Putem anunţa demararea construirii unui spital modern de oncologie care să satisfacă cele mai înalte norme occidentale. Acest spital va deservi populaţia din judeţ, din Moldova şi chiar din toată ţara', a declarat Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ.
'Graţie primăriei care pune terenul în acest parteneriat public-privat sunt atraşi investitorii . Această investiţie se ridică la peste 100 de milioane de euro. Sunt absolut convins că vom reuşi în acest proiect. Această investiţie va crea sute de locuri de muncă pentru construcţie şi peste 400 de persoane ca personal de specialitate în spital', a declarat deputatul Culiţă Tărâţă, prezent şi el la conferinţa de presă.
Spitalul ce va fi construit la Piatra Neamţ este un spital-pilot pentru România şi va include şi o secţie de arşi. Numărul total de paturi va fi de 300 iar medicii şi asistenţii medicali ce vor lucra în spital vor fi specializaţi în Italia.
'Noi încercăm să aducem cât mai mulţi investitori în judeţ pentru a crea locuri de muncă. Putem face aşa prin facilităţi de la primărie şi de la consiliul judeţean. Această investiţie este foarte importantă, este un proiect pilot. Faptul că au ales Piatra Neamţ ne bucură', a declarat Gheorghe Ştefan. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Consiliul Judeţean intenţionează să construiască două blocuri de locuinţe pentru medicii Spitalului Judeţean Consiliul Judeţean Neamţ intenţionează să construiască două blocuri de locuinţe destinate medicilor care vor să lucreze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.
Neamţ: Programări on-line şi telefonice la Policlinica Spitalului Judeţean Piatra Neamţ Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra Neamţ va implementa, în premieră pentru România, un sistem de programare on-line a pacienţilor care doresc investigaţii medicale la Policlinica unităţii sanitare.
ŞTIRILE SERII DIN JUDEŢE - 6 SEPTEMBRIE * Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş se pregăteşte să depună documentaţia la Agenţia Naţională de Transplant pentru autorizarea începerii transplantului hepatic, renal şi de pancreas şi că ar...
Cluj: Spital privat de recuperare, deschis printr-o investiţie de 10 milioane de euro În localitatea clujeană Suceagu, în apropiere de Cluj-Napoca, a fost inaugurat, joi, cel mai mare spital privat de recuperare din România, Polaris Medical, printr-o investiţie privată de 10 milioane de euro.
Neamţ: Spitalul Judeţean are nevoie de investiţii de 20 de milioane de lei pentru a primi acreditarea Peste 20 de milioane de lei trebuie să fie investite în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ pentru ca unitatea sanitară să poată fi acreditată anul viitor.
Neamţ: Peste 4.000 de locuitori ai municipiului Piatra Neamţ au răspuns la campania USL 'Eşti stresat?' USL Neamţ a prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, rezultatele campaniei 'Eşti stresat?', desfăşurată timp de o săptămână în municipiul Piatra Neamţ.