Cele mai citite
 


Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea spitalicească.
Spaţiul în care funcţionează ambulatoriul a fost complet modernizat şi recompartimentat, toate cele 28 de cabinete medicale fiind dotate cu echipamente de generaţie nouă. Odată cu reabilitarea clădirii şi dotarea cabinetelor cu echipamente noi, la ambulatoriul din Slatina a fost făcută, potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, Andrei Iordache, o reorganizare structurală şi funcţională a ambulatoriului, în vederea unei "deschideri maxime către populaţie prin prisma calităţii serviciilor şi nivelului accesibilităţii".
Conceptul de "ambulatoriu deschis" a fost explicat prin faptul că s-a urmărit înfiinţarea unui serviciu aflat permanent la dispoziţia pacienţilor, astfel încât pacienţii să se poată adresa cât mai uşor pentru utilizarea serviciilor medicale. A fost înfiinţat şi este deja funcţional un număr unic de telefon la care pacienţii se pot programa la cabinetul, ora, şi medicul solicitat, pentru a se reduce timpul de aşteptare şi nemulţumirile.
Preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, a declarat la inaugurare că modernizarea ambulatoriul este primul pas făcut de autorităţi pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale din Slatina şi pe lista de investiţii a Consiliului Judeţean Olt şi Primăriei Slatina (instituţie care are un protocol de colaborare cu CJ Olt pentru spital) se află modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe.
Stănescu a arătat că de o lună, de când ambulatoriul de la Slatina a fost dat în folosinţă, s-a observat o creştere a veniturilor spitalului, banii urmând a fi folosiţi în totalitate pentru investiţii tot la spital. AGERPRES/(A-Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat în totalitate şi până la sfârşitul anului viitor cele 26 de cabinete medicale din ambulatoriu vor fi complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Slatina a intrat în reabilitare Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care cuprinde 30 de cabinete medicale nemodernizate de peste 20 de ani, a intrat în lucrări de reabilitare ce vor fi urmate reechiparea completă cu tehnologie de ultimă oră a cabinetelor.
Olt: Investiţii de peste 10 milioane de euro în infrastructura socială din judeţ, prin POR Consiliul Judeţean (CJ) Olt a atras fonduri europene de peste 10 milioane de euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale din judeţ, majoritatea proiectelor implementate fiind deja finalizate, a anunţat, joi, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Miruna Ginerică.
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.
Olt: Investiţii de aproximativ opt milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Finalizarea lucrărilor de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe (upu) şi reabilitarea secţiilor Pediatrie şi Neonatologie sunt cele mai importante investiţii ce se vor derula în acest an la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, potrivit managerului unităţii sanitare, Andrei Iordache.