Cele mai citite
 


Sălaj: Clădirea spitalului de boli dermato-venerice din Zalău, retrocedată fostului proprietar
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clădirea în care funcţionează secţia de boli dermato-venerice a Spitalului Judeţeande Urgenţă Zalău va fi retrocedată de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj fostului proprietar, ca urmare a unei sentinţe definitive şi irevocabile a instanţelor de judecată.
Consilierii judeţeni au aprobat deja, în cadrul ultimei şedinţe, trecerea clădirii din domeniul public în domeniul privat al judeţului, ca un prim pas necesar în vederea retrocedării imobilului.
"Au fost două întâlniri ale conducerii spitalului cu domnul Terdic (proprietarul clădirii - n.r.). Intenţia dânsului este una de a intra în posesia imobilului. În şedinţa de consiliu trecută am făcut primul pas: trecerea din domeniul public în domeniul privat. Suntem în faza în care urmează să facem o dezmembrare pentru că 280 de metri pătraţi rămân în proprietatea judeţului şi abia după aceea vom continua discuţiile", a precizat joi, în cadrul unei întâlniri cu presa, Tiberiu Marc, preşedintele CJ Sălaj.
Acesta a adăugat că pentru secţia de boli dermato-venerice există posibilitatea mutării ei în clădirea Spitalului de Urgenţă Zalău, la mansardă, unde se fac în prezent lucrări de modernizare.
Printr-o sentinţe definitive şi irevocabile a Tribunalului Sălaj, s-a dispus restituirea în natură a imobilului situat în Zalău, unde funcţionează în prezent secţia de boli dermato-venerice a Spitalului Judeţean de Urgenţă, în favoarea lui Terdic Marius, din Cluj-Napoca. AGERPRES/(A - Sebastian Olaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Lucrări de modernizare la Spitalul Judeţean Zalău Secţia de pneumologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău se află într-un amplu proces de modernizare ce ar putea fi încheiat până la finalul anului, în paralele efectuându-se achiziţia de aparatură nouă, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj, instituţie în subordinea căreia se...
Sălaj: Lucrări de reabilitare şi modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a intrat într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare, Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj, administrator al celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ, luând şi decizia înlocuirii managerului instituţiei sanitare.
Sălaj: Lucrări de modernizare la o clădire monument istoric a Spitalului Judeţean O aripă a unei clădiri monument istoric care aparţine Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău şi găzduieşte, actualmente, secţia Secţia de Pneumoftizilogie, a fost modernizată cu fonduri de la Ministerul Sănătăţii, Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj şi din fonduri proprii, valoare totală a investiţiilor r...
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.
Sălaj: Sală de aşteptare impresionantă la Spitalul Judeţean Zalău - o piramidă din sticlă şi metal O sală de aşteptare cu o arhitectură mai puţin obişnuită - o piramidă din sticlă şi metal şi un sistem inedit de ghidare a pacienţilor către cabinetele medicale, prin intermediul unor benzi colorate - a fost realizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în cadrul unui amplu proiect de reabilitare a...
Sălaj: Sistem modern de porţionare şi distribuţie a hranei pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău Un sistem modern de porţionare şi distribuţie a hranei pacienţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, realizat în urma unei investiţii de peste 700.000 lei a unei companii locale, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj, a fost inaugurat miercuri, în prezenţa oficialităţilor locale şi a a finanţatorilor