Cele mai citite
 


Congresul Național de Urologie ROMURO 2012
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

În perioada 9 - 12 mai, Medcenter participă la Congresul Național de Urologie ROMURO 2012, eveniment organizat de Asociația Română de Urologie. 

Având ca tematică principală ”Aspectele Clinico-Terapeutice ale Patologiei Urologice”, congresul, aflat la cea de-a 28-a ediție, reunește instituții și personalități de marcă, atât naționale, cât și internaționale, pentru a continua dialogul profesional între reprezentanții domeniului.
 
În ultimele două decade, A.R.U. și-a dovedit standardul profesional în cadrul Urologiei Europene, accesibilitatea pentru toți urologii români precum și conexiunile profesionale cu tările europene și din afara continentului, continuând astfel traseul ascendent al evenimentului, cu beneficii pentru toți specialiștii din domeniu, cu deosebire pentru rezidenții în formare. De altfel, în cadrul evenimentului are loc și cea de-a treia Sesiune Științifică a Academiei Internaționale a Tinerilor Urologi.
 
Medcenter participă la acest eveniment alături de SanProdMed și Info World, companii afiliate Medicarom Group, prezentându-și împreună gama de servicii, produse și aparatură specifică domeniului medical în discuție. Serviciile Medcenter, atât de laborator, cât și clinice, doresc a aduce în avantajul specialiștilor şi al pacientului cele mai moderne şi performante soluţii în domeniul diagnosticării și monitorizării, esențiale pentru calitatea și siguranța actului medical.
 
____________________________________________________ 

Cu peste 14 ani de experienţă în domeniu, cu o structură de peste 40 de clinici  şi laboratoare în întreaga ţară, Medcenter reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale de pe piaţa naţională şi regională, având cel mai accelerat ritm de dezvoltare.   La sfârşitul anului 2011 compania noastră a înregistrat peste 4 milioane de analize efectuate iar la momentul actual numărăm în jur de 75.000 de pacienţi lunar care beneficiază de planurile de sănătate MEDCENTER. 

Contact:

marketing@medcenter.ro

www.medcenter.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medcenter - un nou concept al serviciilor medicale din România Medcenter, unul dintre cei mai importanţi furnizori de pe piaţa medicală naţională şi regională, marchează o premieră naţională printr-un nou concept al serviciilor medicale din România. Centrul de Excelenţă în Medicină de Laborator şi Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter reunesc sub...
Medcenter în dialog cu participanții la Conferința Națională a Pacienților. În cadrul evenimentului organizat de Sănătatea Media Group, Medcenter, sub deviza ”Informație, Educație, Prevenție”, vorbește pacienților despre accesul acestora la Dosarul Electronic de Sănătate.
Medcenter este CITI PARTENER Începând cu luna mai, serviciile disponibile în rețeaua națională de centre medicale Medcenter pot fi achiziționate de către beneficiarii cardurilor Citibank cu reduceri speciale, prin programul Citi Partener.
Medcenter Iaşi deschide noi puncte de recoltare Din dorința de diversificare și dezvoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, centrul Medcenter Iași anunţă extinderea rețelei locale prin deschiderea a 3 puncte de recoltare.
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...
Medcenter te pune în mişcare ! Din dorința de diversificare și dezoltare continuă a serviciilor oferite pacienților, centrul Medcenter Iași adaugă la oferta sa serviciile de recuperare medicală şi de balneo-fizio-kinetoterapie.