Cele mai citite
 


Acţiune în scop caritabil pentru copiii bolnavi de cancer, în Parcul Lumea Copiilor
sâmbătă, 12 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un eveniment dedicat copiilor bolnavi de cancer va avea loc sâmbătă, în Parcul Lumea Copiilor, în organizarea Primăriei sectorului 4 şi Crucii Roşii Române - filiala sector 4.
Cu această ocazie, cetăţenii vor putea gusta şi achiziţiona dulciuri tradiţionale, preparate de voluntarii Crucii Roşii, sumele obţinute fiind donate Institutului Oncologic Bucureşti, pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.
Potrivit unui comunicat al administraţiei locale, printre prăjiturile ce vor putea fi degustate la eveniment se numără ''Umanitate'', ''Solidaritate'' şi ''Solferino'', cu fructe de pădure, bezea, miere şi nuci, în timp ce setea va putea fi astâmpărată cu o limonadă rece, pregătită pe loc.
Pentru vârstnici, membrii Crucii Roşii Române filiala Sector 4 vor oferi consultaţii gratuite pentru măsurarea tensiunii arteriale, adulţii vor învăţa cum să acorde primul ajutor, iar micuţii se vor juca şi vor participa la o competiţie de desene pe asfalt.
Activităţi de acest gen se vor desfăşura în sectorul 4 toată luna mai. AGERPRES/(AS - Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
"Macii Roşii - Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L.", joi, la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alex. Trestioreanu" Cea de-a treia ediţie a evenimentului "Macii Roşii - Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L.", organizat de asociaţia părinţilor care au copii bolnavi de cancer, se va desfăşura joi, între orele 17,30 şi 21,00, în curtea Institutului Oncologic "Prof. dr. Alex. Trestioreanu" din Bucureşti.
Gala Crucii Roşii: 31.000 de euro strânşi la a IX-a ediţie a evenimentului Nu mai puţin de 31.000 de euro au fost strânşi la cea de-a IX-a ediţie a Galei Crucii Roşii, desfăşurată vineri la Televiziunea Română, din donaţii prin SMS şi apeluri telefonice şi din donaţiile partenerilor şi sponsorilor, pentru continuarea proiectului "Puncte de prim ajutor în zone izolate", informează...
Harghita: Masă festivă oferită de voluntarii Crucii Roşii pentru aproximativ 400 de vârstnici defavorizaţi Aproximativ 400 de vârstnici, majoritatea singuri, din mai multe zone ale judeţului Harghita, în special din satele izolate, şi care se află într-o situaţie materială precară, beneficiază în această săptămână de mese festive de Crăciun oferite de filiala de Cruce Roşie.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Harghita: Voluntarii Crucii Roşii pregătesc masă festivă de Crăciun pentru 350 de bătrâni defavorizaţi Aproximativ 350 de vârstnici, majoritatea singuri, din satele izolate ale judeţului Harghita sau aflaţi într-o situaţie materială precară vor beneficia de mese festive de Crăciun oferite de filiala de Cruce Roşie.
Harghita: Voluntari vârstnici ai Crucii Roşii pleacă în schimb de experienţă în Austria Voluntarii vârstnici ai Crucii Roşii Harghita de pregătesc să plece într-un schimb de experienţă în Austria, pentru a experimenta ce înseamnă să faci voluntariat în într-o ţară occidentală.