Cele mai citite
 


Vaslui: Scandal provocat de un pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă
sâmbătă, 12 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pacient dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui sub escortă de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), după ce acesta şi-a ameninţat cu moartea concubina, a provocat joi seara, scandal la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii sanitare, a spart un geam cu capul şi a ameninţa personalul medical şi pacienţii de la UPU.
'În timp ce încercam să îi luăm analizele pentru a-i face foaia de internare la Secţia de Psihiatrie, pacientul, care era extrem de agitat, s-a îndreptat spre un geam şi a dat cu capul în el', a declarat dr. Ioana Văcaru de la UPU Vaslui.
Pacienţii care aşteptau să intre la UPU s-au speriat, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a jandarmilor pentru a-l linişti pe bărbatul violent.
'O femeie a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că, aflat în stare de ebrietate, concubinul său a ameninţat-o. Femeia a cerut ajutor poliţiştilor. Bărbatul a fost găsit de un echipaj de poliţie pe o stradă din zona industrială a municipiului Vaslui, staţionat cu maşina şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost transportat la SJU pentru recoltarea de probe biologice. La spital a devenit violent şi a spart un geam cu capul, suferind uşoare escoriaţii. Cadrele medicale au reuşit să-i administreze calmante, iar în prezent se află internat la Secţia de Psihiatrie', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.
În funcţie de plângerile care ar putea fi făcute de concubina bărbatului sau de reprezentanţii spitalului vasluian, cercetările în acest caz vor continua. AGERPRES /(AS - Loredana Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce un adolescent s-a sinucis Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă internă după ce un adolescent în vârstă de 17 ani s-a sinucis în toaleta secţiei ORL, au precizat pentru AGERPRES reprezentanţii unităţii medicale.
IPJ Vaslui, acţionat în instanţă de Spitalul de Urgenţă pentru neplata unor datorii Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui se judecă, de mai bine de jumătate de an, cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), pentru neplata expertizelor medico-legale.
Vaslui: IPJ obligat de instanţă să achite o datorie Spitalului de Urgenţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a fost obligat de Tribunalul Vaslui printr-o sentinţă definitivă să plătească suma de 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, bani care reprezintă serviciile de expertiză medicală efectuate în perioada 1 ianuarie 2009-30 martie 2010.
Vaslui: Şoferul tăiat cu sabia, supus unei intervenţii chirurgicale Şoferul în vârstă de 36 de ani din judeţul Vaslui care a ajuns la spital, duminică, după ce a fost tăiat cu sabia, este supus la această oră unei intervenţii chirurgicale.
Vaslui: Anchetă la Spitalul de Urgenţă în urma decesului unui bebeluş Vaslui, 27 ian /Agerpres/ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat, joi, o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un nou-născut de numai o zi a decedat în noaptea de miercuri spre joi în maternitatea spitalului.
Vaslui: Bărbat împuşcat de poliţişti Un bărbat din comuna vasluiană Iana a fost împuşcat de poliţiştii din comună, sâmbătă seara, după ce acesta a ameninţat cu o secure oamenii legii şi a a spart maşina de Poliţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, o femeie din comuna...