Cele mai citite
 


Daniel Constantin (PC): Guvernul respectă promisiunile făcute
duminică, 13 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat vineri în cadrul unui miting electoral organizat de USL în municipiul Alexandria că "Guvernul respectă promisiunile făcute, cum ar fi returnarea salariilor bugetarilor oprite incorect şi a contribuţiilor de asigurări de sănătate reţinute ilegal de la pensionari".
O altă promisiune care va fi respectată este aceea privind "depolitizarea în administraţia centrală şi locală, pentru că aici este nevoie de experţi".
Şeful PC l-a lăudat pe Liviu Dragnea pentru faptul că "a pus înaintea carierei personale angajamentele luate faţă de teleormăneni (...)" şi, deşi avea ocazia să fie ministru, a preferat să candideze pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Teleorman.
"Liviu Dragnea este prezent însă în Guvern prin proiectele propuse", a spus ministrul Daniel Constantin dând ca exemple în acest sens crearea de depozite şi microcentre pentru procesarea legumelor şi fructelor, dar şi realizarea de investiţii pentru irigarea culturilor agricole.
Daniel Constantin crede că în ianuarie şi aprilie "s-au câştigat bătălii, în iunie va trebui să facem la fel, pentru ca apoi să nu ne oprim până când Crin Antonescu nu va fi preşedintele României".
La lansarea de la Alexandria a candidaţilor USL pentru judeţul Teleorman au participat şi co-preşedinţii acestei alianţe politice, Victor Ponta şi Crin Antonescu. AGERPRES / (AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Ziua Mondială a Hepatitei, marcată în municipiul Alexandria Zeci de cetăţeni ai municipiului Alexandria au stat la coadă în prima parte a zilei, într-un spaţiu special amenajat în centrul oraşului, pentru a-şi verifica valorile glicemiei şi tensiunea arterială, teste ce ar putea contribui la descoperirea hepatitei.
Teleorman: Spitalele din judeţ au finanţarea asigurată până la sfârşitul lunii noiembrie Spitalele din judeţul Teleorman au asigurată finanţarea de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) până la sfârşitul lunii noiembrie, după ce, la ultima rectificare bugetară, s-au primit peste 7 milioane de lei, a declarat luni purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Mihaela Popa.
Teleorman: Reforma din sistemul de sănătate publică, tema unei dezbateri interjudeţene la Alexandria Reforma din sistemul de sănătate publică constituie subiectul unei ample dezbateri care va avea loc luni, 26 august, sub egida Ministerului Sănătăţii în municipiul Alexandria, invitaţi fiind reprezentanţi ai structurilor din acest domeniu din judeţele Teleorman, Giurgiu, Argeş, Prahova, Călăraşi, Dâmboviţa...
Alba: Casnice coasigurate, pensionari şi copii, informaţi că trebuie să achite contribuţia de asigurări de sănătate Mii de copii, inclusiv de doi-trei ani, casnice şi pensionari cu venituri mai mici de 700 de lei, precum şi persoane care au câştigat sume de doar doi-trei lei pe acţiunile deţinute la Societăţile de Investiţii Financiare (SIF)-uri au primit în Alba din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală...
Teleorman: Bani mai mulţi pentru laboratoarele medicale Alexandria, 1 nov /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a suplimentat cu o sumă totală de aproximativ 88.000 de lei bugetul alocat iniţial în trimestrul IV din 2010 laboratoarelor medicale aflate în relaţii contractuale cu această instituţie.
Teleorman: Reorganizarea spitalelor reduce numărul paturilor cu 400 Alexandria, 29 mar / Agerpres/ - Numărul total de paturi aprobat pentru unităţile spitaliceşti din judeţul Teleorman este de 1.800, cu 400 mai mic înaintea trecerii la procesul de reorganizare a acestui sector sanitar.