Cele mai citite
 


Elevi răniţi la Odorheiu Secuiesc după ce au căzut de pe platforma unui tir, in timpul unei sărbători
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Miercurea Ciuc, 11 mai /Agerpres/- Mai mulţi elevi au fost răniţi vineri la Odorheiu Secuiesc după ce au căzut de pe platforma unui tir, în timpul unei sărbători care se desfăşoară în municipiu.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că tinerii participau la o sărbătoare numită 'Zilele Elevilor' şi dansau pe platforma respectivă, care se deplasa prin municipiu, La un moment dat, într-o curbă urşoară, din cauza balansului, balustrada de susţinere, din lemn, s-a rupt şi mai mulţi elevi au căzut pe carosabil.
Gheorghe Filip a spus că nu are informaţii exacte în legătură cu numărul de persoane care au ajuns la spital, dar se pare că este vorba de zece elevi, dintre care trei au răni mai grave. AGERPRES/(AS-Gina Stefan) (continuă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Elevi şi studenţi răniţi la Odorheiu-Secuiesc după ce au căzut de pe platforma unui tir, in timpul unei sărbători Miercurea Ciuc, 11 mai /Agerpres/- Mai mulţi elevi şi studenţi din Odorheiu Secuiesc au ajuns la spital, vineri seară după ce au căzut de pe platforma unui tir, în timpul unei sărbători care se desfăşoară în municipiu.
Harghita: Toţi răniţii în accidentul de la Salina Praid sunt transportaţi la Târgu Mureş Miercurea Ciuc, 30 iul /Agerpres/- Toţi turiştii răniţi în accidentul de la Salina Praid, unde un autobuz s-a izbit, în subteran, de peretele minei, sunt transportaţi la Târgu Mureş, fie cu elicopterul fie cu ambulanţele de multiple victime.
Harghita: Medic şi asistent de pe Ambulanţă, răniţi într-un accident rutier Un medic şi un asistent de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Harghita au fost răniţi, marţi, într-un accident rutier, după ce o maşină a intrat frontal în Salvarea care transporta un pacient la Târgu Mureş.
Harghita: Nouă turişti răniţi după ce un autobuz s-a izbit de un perete al salinei de la Praid Miercurea Ciuc, 30 iul /Agerpres/- Nouă turişti au fost răniţi, luni după amiază, după ce autobuzul cu care coborau în salina Praid s-a izbit, în subteran, de peretele minei.
Harghita: Cei doi bărbaţi răniţi în explozia de la Siculeni vor fi transportaţi la Spitalul de Arşi din Bucureşti Miercurea Ciuc, 5 iun/Agerpres/- Cei doi bărbaţi răniţi în explozia produsă în localitatea Siculeni vor fi transportaţi cu un elicopter al MAI la Spitalul de Arşi din Bucureşti, întrucât au suferit arsuri ale căilor respiratorii.
Harghita: Doi paramedici SMURD răniţi într-un accident rutier la Miercurea Ciuc Doi paramedici SMURD au fost răniţi joi dimineaţă într-un accident rutier produs la Miercurea- Ciuc, autospeciala în care se aflau intrând în coliziune cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere.