Cele mai citite
 


Fotbal: O carte de aur dedicată lui Eric Abidal
duminică, 13 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O carte de aur, iniţiativă a canalului de televiziune France 2, se află în prezent în plină elaborare, subiectul fiind fundaşul francez al echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, Eric Abidal, care a făcut, pe 10 aprilie, o grefă de ficat, a anunţat cotidianul sportiv catalan "El Mundo deportivo".
Informaţia apare chiar în titlul de prima pagină a cotidianului catalan, care la interior reproduce mai multe mesaje de sprijin din partea jucătorilor şi a staff-ului Barcelonei pentru prietenul şi coechipierul lor. De pildă, mijlocaşul Xavi Hernandez mărturiseşte întreaga sa admiraţie faţă de internaţionalul francez: "Abi, pentru mine tu ai fost, tu eşti şi vei fi cel mai mare exemplu pe care l-am avut în cariera mea sportivă. Mulţumesc pentru că ai zâmbit mereu. Te iubesc mult".
"Este un dar să fim împreună în toţi aceşti ani. Îţi mulţumesc pentru aceasta, este un lucru care îmi va aparţine mereu. Cu dorinţa de a te îmbrăţişa imediat ce ne vom vedea", scrie în catalană antrenorul Barcelonei, Pep Guardiola, care a anunţat, de altfel, plecarea de la club, la încheierea acestui sezon.
Potrivit "El Mundo deportivo", Eric Abidal, se află în continuare la spitalul BarnaClinic din Barcelona, unde se recuperează după operaţie. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Fotbal: Eric Abidal va fi supus unui transplant de ficat Internaţionalul francez Eric Abidal, fundaşul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, operat de o tumoare la ficat în urmă cu un an, va fi supus unui transplant de ficat în următoarele săptămâni, a anunţat joi clubul catalan.
Fotbal: Sinuciderea lui Robert Enke a schimbat felul în care bolile psihice sunt văzute în Germania Sinuciderea din 2009 a fostului portar al echipei Hannover, Robert Enke, a schimbat felul în care bolile psihice sunt văzute în lumea fotbalului din Germania, a declarat autorul unei cărţi despre regretatul jucător, în contextul probabilei sinucideri a selecţionerului Ţării Galilor, Gary Speed, informează...
Fotbal: Abidal (FC Barcelona) - "Sănătatea mea este pe primul plan" Internaţionalul francez Eric Abidal, fundaşul lui FC Barcelona, căruia i-a fost extirpată o tumoră la ficat pe 17 martie, a declarat joi că pune sănătatea sa înaintea negocierilor privind prelungirea contractului cu echipa spaniolă de fotbal, admiţând totodată că nu a revenit încă la cel mai bun nivel...
Fotbal: Abidal nu a vorbit cu şefii Barcelonei despre viitorul său Eric Abidal, fotbalistul francez al Barcelonei, revenit în competiţie pe 6 aprilie, la aproape un an după ce a fost supus unui transplant de ficat, în urma unui cancer, a explicat joi la un post de radio catalan că ar vrea să joace în continuare la Barca, dar clubul nu i-a vorbit până acum de o prelungire...
Fotbal: Bayern - Rummenigge, convins că Thiago va juca din nou în acest sezon Karl Heinz Rummenigge contează pe o revenire a lui Thiago Alcantara în timpul returului sezonului în curs, potrivit declaraţiei făcute de preşedintele lui Bayern Munchen, miercuri, în săptămânalul Sport Bild.
Fotbal: Dani Alves a rămas cu 'un gust amar' după plecarea lui Abidal Dani Alves, fotbalistul brazilian al Barcelonei, a declarat că a rămas cu "un gust amar" după ce echipa spaniolă l-a lăsat să plece pe francezul Eric Abidal, cu toate eforturile depuse pentru recuperarea jucătorului în urma unui transplant de ficat, anunţă portalul sambafoot.com.