Cele mai citite
 


Harghita: Elevi şi studenţi răniţi la Odorheiu-Secuiesc după ce au căzut de pe platforma unui tir, in timpul unei sărbători
vineri, 11 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Miercurea Ciuc, 11 mai /Agerpres/- Mai mulţi elevi şi studenţi din Odorheiu Secuiesc au ajuns la spital, vineri seară după ce au căzut de pe platforma unui tir, în timpul unei sărbători care se desfăşoară în municipiu.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat pentru AGERPRES că tinerii participau la o sărbătoare numită 'Zilele Elevilor' şi dansau pe platforma respectivă, care se deplasa prin municipiu, La un moment dat, într-o curbă uşoară, pe strada Rackozi, din cauza balansului, balustrada de susţinere, din lemn, s-a rupt şi mai mulţi elevi au căzut pe carosabil.
Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a spus că la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Odorheiu Secuiesc au fost transportate cu ambulanţa două eleve, o a treia fiind adusă de un echipaj SMURD. Cele trei prezentau contuzii lombare şi traumatisme craniene, dar starea lor este bună.
La UPU Odorheiu Secuiesc s-au mai prezentat alţi şapte tineri care aveau escoriaţii pe mâini şi picioare şi care au venit pentru dezinfecţia rănilor.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita a precizat că, din fericire, accidentul nu a fost unul foarte grav, în ciuda numărului mare de persoane care au ajuns la spital. Poliţia a declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul. AGERPRES/(AS-Gina Stefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Doi paramedici SMURD răniţi într-un accident rutier la Miercurea Ciuc Doi paramedici SMURD au fost răniţi joi dimineaţă într-un accident rutier produs la Miercurea- Ciuc, autospeciala în care se aflau intrând în coliziune cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere.
Olt: Trei eleve transportate la UPU Slatina după ce un microbuz s-a răsturnat la Voineasa Trei eleve cu vârste de 15, respectiv 16 ani, care prezentau mai multe traumatisme produse în urma răsturnării, marţi dimineaţă, în comuna Voineasa, a unui microbuz de transport persoane, au fost duse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al In...
Harghita: Cei doi paramedici SMURD răniţi în accidentul rutier nu au necesitat internare Cei doi paramedici SMURD răniţi joi într-un accident rutier, după ce autospeciala în care se aflau s-a izbit de un autoturism şi apoi de un stâlp, nu au necesitat internare, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, dr. Demeter Ferenc.
Satu Mare: Femeie căzută lângă intrarea în UPU; personalul a cerut să intervină Ambulanţa O femeie a căzut pe stradă, la circa 70-80 de metri de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, şi a suferit un traumatism, personalul de la Urgenţe cerând trecătorilor care au anunţat cazul să sune la Ambulanţă.
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Harghita: Numărul persoanelor muşcate de căpuşe care se prezintă la Urgenţe, în creştere Numărul persoanelor muşcate de căpuşe, care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, este în creştere, în condiţiile în care vremea frumoasă a determinat tot mai mulţi harghiteni să îşi petreacă timpul liber în natură.