Cele mai citite
 


Florin Sinescu este noul prefect al judeţului Suceava
luni, 14 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii Vasile Cepoi l-a învestit, sâmbătă în funcţie pe noul prefect de Suceava, Florin Sinescu. Sinescu, a fost funcţionar public în cadrul Prefecturii Suceava, a îndeplinit de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în cadrul instituţiei şi l-a înlocuit pe Sorin Arcadie Popescu.
Noul prefect a declarat că se simte onorat de această învestitură şi a remarcat faptul că, pentru prima dată, un funcţionar public din cadrul acestei instituţii este numit prefect.
"Pentru prima dată un funcţionar din aparatul propriu primeşte această demnitate. Îmi voi asuma programul de guvernare pentru 2012 şi voi avea grijă ca organizarea şi desfăşurarea alegerilor să se facă în deplină legalitate, corect şi transparent'', a spus Sinescu.
Tot sâmbătă, în cadrul aceleaşi ceremonii, a fost învestit în funcţie şi noul subprefect, Constantin Harasim, care o înlocuieşte în funcţie pe Angela Zarojanu. AGERPRES/(A-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Autoguvernarea spitalelor va creşte eficienţa, va stimula competiţia şi va mări veniturile medicilor, susţine ministrul Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a prezentat, joi, la Suceava, în cadrul acţiunii "Zilele Medicale ale Sucevei", noul proiect de Lege a Sănătăţii.
Suceava: Ministrul Sănătăţii spune că va fi asigurată finanţarea pentru finalizarea noului spital din Fălticeni Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a promis, joi, la Fălticeni că va fi asigurată finanţarea noului spital municipal din localitate, astfel încât lucrările demarate de mai bine de 20 de ani să fie finalizate.
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi: Nu am avut o poziţie de decizie în proiect, am predat doar cursuri Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că nu a avut o poziţie de decizie în proiectul despre care vorbeşte Agenţia Naţională de Integritate, ci a predat doar cursuri, şi că îşi rezervă dreptul de a acţiona în justiţie ANI pentru ştirbirea imaginii publice.
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi: Şase spitale au solicitat redeschiderea Ministrul Sănătăţii, conf. dr.Vasile Cepoi, a declarat miercuri că au solicitat redeschiderea un număr de şase spitale respectiv Buftea, Bumbeşti Jiu, Ocna Mureş, Budeşti, Târgu Bujor şi Săcele.
UPDATE Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi: Nu am avut o poziţie de decizie în proiect, am predat doar cursuri Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că nu a avut o poziţie de decizie în proiectul despre care vorbeşte Agenţia Naţională de Integritate, ci a predat doar cursuri şi că îşi rezervă dreptul de a acţiona în justiţie ANI pentru "ştirbirea imaginii publice".
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a demisionat din funcţie Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, i-a solicitat, luni, premierului Victor Ponta eliberarea din funcţie.