Cele mai citite
 


Brăila: Dozele de vaccin antirabic mai ajung doar o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă
marţi, 15 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dozele de vaccin antirabic de la Brăila mai ajung doar o săptămână, secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă având în stoc, în acest moment, doar 150 de doze de vaccin, după cum a declarat şeful secţiei, dr. Ileana Grecu.
'S-a luat legătura cu Institutul Cantacuzino, dar deocamdată nu avem o garanţie că ne vor mai trimite vaccinurile de care avem nevoie, în condiţiile în care sunt zile în care vin la vaccinare şi câte 15 pacienţi', a declarat dr. Ileana Grecu.
De la începutul anului, la secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila s-au prezentat 715 brăileni muşcaţi de câini. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' a rămas fără vaccin antirabic Spitalul Judeţean 'Mavromati' Botoşani a epuizat rezervele de doze de vaccin antirabic, ca urmare a numărului mare de pacienţi muşcaţi de câini, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii, medicul Cornel Enache.
MS: Institutul Cantacuzino deţine un stoc de 2.500 doze de vaccin antirabic Institutul Cantacuzino are un stoc de aproximativ 2.500 doze de vaccin antirabic care pot fi utilizate de unităţile sanitare, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii remis vineri AGERPRES.
Galaţi: Criza vaccinului antirabic a luat sfârşit Prima tranşă de 100 doze de vaccin antirabic a ajuns, marţi, la Spitalul de Boli Infecţioase 'Cuvioasa Parascheva', după ce, în ultima săptămână, acest vaccin a lipsit din Galaţi.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Brăila: Peste 30 de mii de doze de vaccin, administrate în judeţ în ultimul an Peste 30 de mii de doze de vaccin au fost administrate populaţiei din judeţul Brăila în ultimul an, potrivit informaţiilor furnizate de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.