Cele mai citite
 


Buzău: Maternitate inaugurată de Ziua Copilului
marţi, 15 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noua maternitate din municipiul Buzău, investiţie de peste 100 de milioane de lei realizată de Consiliul Judeţean din fonduri proprii, va fi inaugurată de Ziua Copilului.
Aflat pe şantierul viitoarei unităţi medicale, preşedintele CJ Buzău, Victor Mocanu, a declarat luni că "aceasta este una dintre cele mai moderne maternităţi din Europa".
'Maternitatea este aproape gata, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, va fi inaugurată, aşa cum am promis. În data de 2 iunie, această unitate va fi deschisă toată ziua pentru oricine va dori să vadă sălile de naştere, saloanele şi sălile de operaţie (...) Această unitate va fi una dintre cele mai moderne din Europa. Am vizitat câteva astfel de unităţi în Belgia, Germania sau Austria, dar maternitatea din Buzău are ceva în plus', a mai spus Victor Mocanu.
Potrivit sursei citate, noua maternitate va dispune de săli de operaţie şi de naştere dotate cu aparatură medicală de ultimă generaţie, precum şi de un sistem video prin care mama va putea să-şi supravegheze în permanenţă copilul.AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Anchetă DNA la Consiliul Judeţean cu privire la o investiţie inaugurată în 2012 Trei angajaţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Buzău sunt cercetaţi de procurorii DNA în legătură cu construcţia noii maternităţi din Buzău, investiţie de circa 100 de milioane de lei, realizată în timpul mandatului fostului preşedinte al CJ, Victor Mocanu.
Buzău: 23 de mame cu bebeluşi au fost transferate la noua Maternitate Un număr de 23 de mame cu bebeluşii lor au fost transferate, joi, cu ambulanţele la noua Maternitate, secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, investiţie în valoare de 18 milioane de euro.
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Investiţii de peste 14 milioane de lei la noua Maternitate Consiliul Judeţean Buzău a alocat suma de 14,1 milioane de lei pentru dotarea cu utilaje tehnologice a noii maternităţi din municipiu, se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de presă al CJ.
Manifestări organizate în ţară cu ocazia zilei de 1 Iunie (grupaj 3) În întreaga ţară au fost organizate vineri manifestări cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Spectacole, tombole, baluri mascate, concursuri de desene pe asfalt, competiţii sportive sau artistice, toate i-au aşteptat pe cei mici pentru a se distra şi a se bucura de o zi specială...
Buzău: Nereguli la noua Maternitate constatate de Curtea de Conturi 'La CJ Buzău s-au efectuat înregistrări contabile eronate, care au avut drept consecinţă denaturarea datelor raportate prin situaţiile financiare încheiate la finele anului 2011 cu o valoare estimată de 131.000 de lei', este una dintre concluziile controlului Curţii de Conturi la Consiliul Judeţean Buzău...