Cele mai citite
 


Actorul Şerban Ionescu ar putea fi sprijinit financiar de Guvern, a anunţat premierul
miercuri, 16 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta a anunţat că îl va sprijini financiar pe actorul Şerban Ionescu, care se află într-o stare gravă de sănătate şi trebuie să se trateze la Viena.
"Am vorbit deja cu ministrul de finanţe şi cu cel al sănătăţii, dacă putem să îl ajutăm din zona fondului de rezervă, o vom face chiar mâine. Doamne ajută să nu fie nici prea târziu şi să fie eficient pentru că sincer, dacă putem face ceva, o vom face. Aştept mâine de la ministrul sănătăţii, să vedem ce ţine de guvern şi dacă putem să o facem, cu mare drag", a spus Ponta.
În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind destul de gravă. AGERPRES/(AS-Mariana Nica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul sănătăţii va prezenta miercuri, la Guvern, o informre privind starea sănătăţii actorului Şerban Ionescu Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, va prezenta miercuri, în şedinţa de Guvern, o informare cu privire la situaţia medicală a actorului Şerban Ionescu informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.
Premierul Ponta: Pacienţii înţepaţi de căpuşă şi soluţiile propuse de Ministrul Sănătăţii, în următoarea şedinţă de Guvern Premierul Victor Ponta a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, într-o conferinţă de presă, că i-a cerut Ministrului Sănătăţii un raport pentru următoarea şedinţă de guvern, în care să prezinte situaţia pacienţilor înţepaţi de căpuşe şi a celor care au complicaţii în urma acestor înţepături, dar mai ales care sunt...
Prahova: Zece persoane diagnosticate cu boala Lyme după muşcături de căpuşă, în ultima lună Zece dintre cele aproximativ 120 de persoane care s-au prezentat, în ultima lună, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti cu muşcături de căpuşă au fost diagnosticate cu boala Lyme, ele aflându-se în prezent sub tratament.
Bănicioiu: Sunt 84-85 de pacienţi în stare gravă şi critică, starea lor evoluează de la oră la oră Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat joi că în prezent sunt aproximativ 85 de pacienţi în stare critică şi gravă în urma incendiului de vineri seară din clubul Colectiv.
Sibiu: Bărbatul internat după ce a fost muşcat de o căpuşă, suspect de boala Lyme Bărbatul de 61 de ani, din localitatea sibiană Şoroştin, internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu după ce a fost înţepat în piciorul drept de căpuşă, este suspect de boala Lyme, în urma analizelor asupra probelor de sânge, a precizat, luni, pentru AGERPRES...
Peste 8.500 de bolnavi cu borrelioză în România În România, peste 8.500 de persoane au borrelioză, dar numărul lor este mult mai mare, a declarat, vineri, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru protecţia Pacienţilor, Vasile Barbu, care a invocat studii internaţionale de specialitate.