Cele mai citite
 


Eugen Nicolăescu: Vrem să desfiinţăm complet asigurările sociale de sănătate
miercuri, 16 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Comisiei de sănătate a PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi că liberalii vor să desfiinţeze complet asigurările sociale de sănătate care ar putea fi înlocuite cu o taxă de solidaritate şi cu asigurări private complementare.
"Vrem să desfiinţăm complet asigurările sociale de sănătate, adică să nu se mai plătească cele 10,7 puncte procentuale din venitul salariatului. Acestea vor fi înlocuite cu contribuţia bugetului de stat, cu o taxă de solidaritate, am numit-o noi, care poate fi în funcţie de calculele pe care le vom face ca pachete de servicii medicale undeva între 3 şi 5% din salariul fiecărui om în parte şi bineînţeles cu asigurări private complementare care pot fi deductibile din impozitul pe venit al fiecărui salariat", a spus Nicolăescu, la finalul dezbaterii "PNL-USL are grijă de sănătatea ta" desfăşurată la Palatul Parlamentului . AGERPRES/(A - Dana Piciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Liberalii doresc desfiinţarea completă a asigurărilor sociale de sănătate Preşedintele Comisiei de sănătate a Partidului Naţional Liberal, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi că liberalii vor să desfiinţeze complet asigurările sociale de sănătate, care ar putea fi înlocuite cu o taxă de solidaritate şi cu asigurări private complementare.
Coplata a intrat în vigoare de luni. Institutul Fundeni şi Spitalul Universitar Bucureşti, taxă de 10 lei la externare Coplata pentru serviciile medicale a intrat în vigoare de luni, odată cu aplicarea contractului-cadru privind sistemul de asigurări sociale de sănătate şi publicarea normelor de aplicare în Monitorul Oficial.
Botoşani: Taxă de peste 1.500 de lei percepută de Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a introdus o taxă de peste 1.500 de lei pentru persoanele care necesită investigaţii medicale în vederea pensionării pe caz de boală. Noua taxă, valabilă din 16 august, se aplică tuturor pacienţilor care sunt trimişi de comisii pentru expertizarea stării...
Proiectul de buget pe 2012: Peste jumătate din venituri vor proveni din CAS şi TVA Peste jumătate din veniturile bugetului general consolidat al statului în 2012 vor proveni din contribuţiile de asigurări sociale /CAS/ şi din taxa pe valoarea adăugată /TVA/, potrivit proiectului bugetului de stat şi proiectului bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2012, discutate la această oră...
Ministerul Sănătăţii estimează 350-400 milioane lei din taxa clawback pe lângă rectificarea bugetară Ministerul Sănătăţii estimează că va colecta între 350 şi 400 de milioane de lei din taxa de clawback, care să se adauge la suma de 150 de milioane de lei alocată de Guvern la rectificarea bugetară, informează ministrul într-un comunicat dat publicităţii duminică.
Bacău:Taxa la externare, însumată într-o lună, abia ajunge pentru doar câţiva zeci de metri de tifon Taxa de externare, însumată, încasată într-o lună de spitalele băcăuane drept coplată pentru serviciile medicale acordate abia ajunge pentru câţiva zeci de metri de tifon.