Cele mai citite
 


Ministrul sănătăţii va prezenta miercuri, la Guvern, o informre privind starea sănătăţii actorului Şerban Ionescu
miercuri, 16 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, va prezenta miercuri, în şedinţa de Guvern, o informare cu privire la situaţia medicală a actorului Şerban Ionescu informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.
În prezent, actorul nu se află internat în reţeaua unităţilor medicale din subordinea Ministerului Sănătăţii.
Astfel, conform primelor date furnizate de către medicii specialişti din unitatea medicală care se ocupă de tratamentul pacientului, acesta este permanent monitorizat, iar starea sa de sănătate s-a ameliorat în ultimele zile.
În continuare, se impune o terapie cu antibiotice.
La acest moment, se analizează posibilitatea unui transfer la o clinică specializată din Europa.
Premierul Victor Ponta a anunţat marţi că îl va sprijini financiar pe actorul Şerban Ionescu, care se află într-o stare gravă de sănătate şi trebuie să se trateze la Viena.
"Am vorbit deja cu ministrul de finanţe şi cu cel al sănătăţii, dacă putem să îl ajutăm din zona fondului de rezervă, o vom face chiar mâine. Doamne ajută să nu fie nici prea târziu şi să fie eficient pentru că sincer, dacă putem face ceva, o vom face. Aştept mâine de la ministrul sănătăţii, să vedem ce ţine de guvern şi dacă putem să o facem, cu mare drag", a spus Ponta.
În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind destul de gravă. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii a deblocat procedurile de transplant pulmonar Transplantul pulmonar va fi reluat în scurt timp ca urmare a demersurilor Ministerului Sănătăţii, prin semnarea scrisorii de intenţie între Agenţia Naţională de Transplant şi organizaţia europeană de profil Eurotransplant.
Florian Bodog a trimis o scrisoare Ministerului Sănătăţii din Austria şi managerului AKH Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat vineri că a transmis Ministerului Sănătăţii din Austria, Consiliului Municipal al Vienei şi managerului AKH o scrisoare oficială pe tema deblocării activităţii Centrului de transplant de la Viena în raport cu pacienţii români.
Premierul Ponta: Pacienţii înţepaţi de căpuşă şi soluţiile propuse de Ministrul Sănătăţii, în următoarea şedinţă de Guvern Premierul Victor Ponta a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, într-o conferinţă de presă, că i-a cerut Ministrului Sănătăţii un raport pentru următoarea şedinţă de guvern, în care să prezinte situaţia pacienţilor înţepaţi de căpuşe şi a celor care au complicaţii în urma acestor înţepături, dar mai ales care sunt...
Vasile Cepoi: Este în strategia Ministerului Sănătăţii de a face cele opt spitale de urgenţă Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că ministerul are o strategie de construire a opt spitale regionale de urgenţă şi că studiază două posibilităţi de finanţare, fonduri europene şi accesarea unor fonduri de investiţii internaţionale...
Ministerul Sănătăţii a lansat campania "Nu antibiotice la întâmplare!" Ministerul Sănătăţii a lansat, luni, campania "Nu antibiotice la întâmplare!", care are rolul de a informa asupra riscului consumului inutil de antibiotice.
Ministerul Sănătăţii, interesat de expertiza specialiştilor francezi în elaborarea noii legi a Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, s-a declarat, joi, la întâlnirea cu o delegaţie condusă de ambasadorul Franţei în România, Phillippe Gustin, interesat de expertiza franceză în ceea ce priveşte organizarea şi funcţionarea unităţilor sanitare.