Cele mai citite
 


Vâlcea: Spectacol de teatru caritabil al Teatrului de Stat Anton Pann pentru Şerban Ionescu
miercuri, 16 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Teatrul de Stat "Anton Pann", din Râmnicu Vâlcea a decis să joace sâmbătă piesa "Aproape" de John Carriani, un spectacol caritabil, fondurile strânse fiind donate pentru salvarea actorului Şerban Ionescu, a declarat marţi pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniela Ştefănescu.
"A fost o decizie a conducerii teatrului, nu putem sta insensibili când un om de-al nostru, unul dintre cei mai buni actori trece printr-o asemenea suferinţă. De aceea s-a optat pentru succesul de casă din acest an, una din piesele care a fost premieră în ianuarie şi care a fost receptată de public într-un mod extrem de plăcut. Intrarea la teatru va costa 10 lei, toate fondurile vor fi trimise actorului Şerban Ionescu, pe care sperăm să-l revedem în curând sănătos şi mai mult decât atât să-l revedem din nou pe scenă", a precizat Ştefănescu.
În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind destul de gravă.
Teatrul Anton Pann a mai desfăşurat astfel de acţiuni, multe piese au fost jucate iar fondurile colectate au fost oferite copiilor care suferă de autism, orfanilor din centrele de plasament. AGERPRES/(AS, Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Zece persoane diagnosticate cu boala Lyme după muşcături de căpuşă, în ultima lună Zece dintre cele aproximativ 120 de persoane care s-au prezentat, în ultima lună, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti cu muşcături de căpuşă au fost diagnosticate cu boala Lyme, ele aflându-se în prezent sub tratament.
Vâlcea: Comercializarea etnobotanicelor în municipiul Râmnicu Vâlcea a fost interzisă Râmnicu Vâlcea, 14 dec/Agerpres/ - Primăria Râmnicu Vâlcea a interzis marţi prin hotărâre de CL comercializarea etnobotanicelor în tot municipiul.
Aproape 90 % din cazurile cu boala Lyme din România, depistate numai în Spitalul Clinic Judeţean Sibiu Aproape 90% din totalul cazurilor cu boala Lyme sau borelioză din acest an, din România, au fost depistate numai în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, acesta fiind doar unul din cele patru spitale de stat din judeţ, unde există medici infecţionişti care pot să depisteze şi să trateze boala Lyme...
Sibiu: Bărbatul internat după ce a fost muşcat de o căpuşă, suspect de boala Lyme Bărbatul de 61 de ani, din localitatea sibiană Şoroştin, internat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu după ce a fost înţepat în piciorul drept de căpuşă, este suspect de boala Lyme, în urma analizelor asupra probelor de sânge, a precizat, luni, pentru AGERPRES...
Vâlcea: Autorităţile locale din Bălceşti nu vor transformarea spitalului în cămin de bătrâni Râmnicu Vâlcea, 29 mar /Agerpres/ - Autorităţile locale din oraşul Bălceşti sunt decise să nu acceseze fondurile pentru căminele de bătrâni şi îşi menţin decizia de a contesta reprofilarea spitalului din localitate într-un centru pentru vârstnici.
Două persoane au fost accidentate pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea Două persoane au fost accidentate grav pe trecerea de pietoni, miercuri, în municipiul Râmnicu Vâlcea.