Cele mai citite
 


Vaslui: Nouă candidaţi pentru posturile de rezidenţi din judeţ
miercuri, 16 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de nouă posturi de medici rezidenţi scoase la concurs de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui ar urma să fie ocupate după examenul de rezidenţiat de la sfârşitul acestei săptămâni.
Potrivit directorului DSP Vaslui, Mihaela Vlada, cinci dintre posturile scoase la concurs sunt în Bârlad, iar patru la Vaslui, pentru fiecare existând câte un candidat care şi-a depus dosar de înscriere.
'Spitalul Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' are nevoie de trei medici rezidenţi pe specialitatea medicină de urgenţă şi încă unul pentru specialitatea neurologie pediatrică. De asemenea, Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui are nevoie de un rezident, specialitatea medicină de familie. La Vaslui, Spitalul Judeţean de Urgenţă are scoase la concurs două posturi de rezident pentru medicină de urgenţă şi câte unul pentru specialităţile oncologie şi recuperare medicală, fizioterapie şi balneologie', a declarat marţi pentru AGERPRES directorul DSP Vaslui.
Concursul va avea loc la Bucureşti pe data de 20 mai. AGERPRES/(AS - Loredana Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: În premieră, concurenţă pe posturile de medici rezidenţi Un număr de 17 candidaţi şi-au depus dosarele la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Buzău pentru cele 12 posturi de rezidenţi scoase la concurs de patru spitale din judeţ.
Galaţi: 25 de posturi de medici rezidenţi scoase la concurs Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea, a anunţat, luni, că în judeţul Galaţi vor fi scoase la concurs 25 de locuri pentru absolvenţii facultăţilor de medicină, care vor susţine examenul de rezidenţiat în luna noiembrie.
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă au intervenit, anul trecut, la peste 2,8 milioane de cazuri Serviciile de ambulanţă au primit, în 2016, prin serviciul unic 112, un număr de 3.781.205 apeluri, iar asistenţii şi medicii au intervenit în 2.836.638 de cazuri - cele mai multe înregistrate în judeţele Iaşi, Cluj, Timiş, Prahova, Constanţa şi în municipiul Bucureşti, a anunţat marţi secretarul de...
Tulcea: Aproape 90 de burse pentru medicii rezidenţi din judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a solicitat 89 de burse pentru medicii rezidenţi din judeţul Tulcea, alţi 15 medici rezidenţi urmând să nu primească acest drept financiar pentru luna anterioară din diferite motive.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...