Cele mai citite
 


Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea spune că judeţul are nevoie de 127 de posturi de cadre medicale
joi, 17 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţul Vâlcea are nevoie de 127 de posturi de cadre medicale, din care 31 de medici, a declarat miercuri pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Maria Murăruş.
"Ministerul Sănătaţii ne-a trimis o solicitare în ceea ce priveşte necesarul de posturi în sistemul sanitar vâlcean atât care este cuprins în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe 2012, cât şi care nu se încadrează în acesta. Astfel avem 69 de posturi solicitate care se încadrează în acest buget şi 58 care nu se încadrează. Din totalul posturilor solicitate, necesarul de medici este 24 care se încadrează în buget şi 7 care nu se încadrează", a precizat dr. Murăruş. AGERPRES/(AS, Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii a aprobat o investiţie de 4,3 milioane pentru reabilitarea Spitalului TBC din Vâlcea Ministrul sănătăţii Eugen Nicolăescu a aprobat investiţia de aproximativ 4,3 milioane lei necesară reabilitării şi modernizării Spitalului de de pneumoftiziologie 'Constantin Anastasatu', a declarat marţi pentru AGERPRES, senatorul liberal, Daniel Niţu.
Vaslui: 83 de cadre medicale au cerut anul trecut certificate de conformitate, pentru a profesa în străinătate Un număr de 83 de cadre medicale au cerut în cursul anului trecut Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui certificate de conformitate pentru a profesa în străinătate.
Vâlcea: Consiliere de specialitate pentru persoanele infectate cu HIV Numărul persoanelor infectate cu virusul HIV în judeţul Vâlcea este în scădere, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, directorul coordonatorul al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Luminiţa Apostolescu.
Vâlcea: Toate unităţile sanitare din judeţ au fost preluate de administraţia locală Râmnicu Vâlcea, 2 iul /Agerpres/ - Ultima unitate sanitară din judeţul Vâlcea - Spitalul municipal Drăgăşani - a fost preluată de administraţia locală, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Luminiţa Apostolescu.
Vâlcea: Peste 800 de persoane au fost muşcate de câini în anul 2013, potrivit DSP Peste 800 de persoane au fost muşcate de câini anul trecut, în judeţul Vâlcea, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, dr. Luminiţa Apostolescu, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)Vâlcea.
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.