Cele mai citite
 


Ministrul Finanţelor îi va prezenta miercuri premierului situaţia banilor recuperaţi de la primării
joi, 17 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu, va prezenta miercuri, în şedinţa de Guvern, o situaţie privind banii recuperaţi de la primării, a declarat prim-ministrul Victor Ponta, prezent la reuniunea anuală a consilierilor economici.
'Am solicitat ministrului Finanţelor Publice să primim, sper poate chiar azi (miercuri - n.r.) în şedinţa de Guvern, o informare ca să vedem de unde a luat domnul Ungureanu acei bani pentru că nu-i avea în fondul de rezervă. O să vedeţi că i-a tăiat de la Educaţie, de la Sănătate, de la Muncă', a afirmat şeful Executivului.
Victor Ponta a arătat, duminică, într-o emisiune difuzată duminică de PRO TV, că Guvernul estimează că va strânge până la 300 de milioane de lei din banii acordaţi de fostul Executiv primăriilor pentru a asigura în ultimele patru luni ale anului 2012 resursele necesare returnării sumelor încasate eronat de la pensionari drept contribuţii la asigurările de sănătate (CASS).
El a precizat că un grup de lucru guvernamental identifică sursele de finanţare a returnării CASS către pensionari, potrivit unor estimări circa 250-300 de milioane de lei urmând să fie recuperaţi din banii necheltuiţi de primării din totalul de 648 de milioane de lei alocaţi de fostul Guvern Ungureanu autorităţilor locale. AGERPRES/(AS-Ady Ivaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvernul vrea să ia 300 de milioane de lei de la primării şi să-i dea pensionarilor ca recuperare de CASS Guvernul estimează că va strânge până la 300 de milioane de lei din banii acordaţi de fostul Executiv Ungureanu primăriilor pentru a asigura în ultimele patru luni ale anului 2012 resursele necesare returnării sumelor încasate eronat de la pensionari drept contribuţii la asigurările de sănătate (CASS)...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII 30 MAI - 5 IUNIE - ECONOMIC Marşul de protest al sindicaliştilor din Educaţie, determinat de proiectul Ordonanţei privind salarizarea bugetarilor, dar şi protestele de la Palatul Cotroceni ale sindicatelor afiliate la BNS, avaria în reţeaua de electricitate, care a afectat judeţele Argeş şi Vâlcea şi raportul Consiliului concurenţei...
Teodorovici: În 2014 lansăm primele axe de finanţare europeană pentru tineri, cu o alocare de 600 milioane de euro Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Zalău, că primele axe de finanţare europeană din următorul cadru financiar 2014-2020 vor fi lansate în luna noiembrie şi vor viza proiecte destinate tinerilor, cu o alocare financiară totală de circa 600 de milioane de euro.
Hunedoara: Spitalele, preluate doar cu finanţare asigurată Deva, 29 ian /Agerpres/ - Primarii din principalele oraşe ale judeţului Hunedoara consideră că preluarea spitalelor se poate face doar în condiţiile în care va fi asigurată şi finanţarea de la bugetul de stat, în caz contrar bugetele locale fiind în imposibilitatea de a suporta toate cheltuielile.
RETROSPECTIVÃ - 2016, un an bogat în proteste sindicale; nemulţumiri în Educaţie, Sănătate, Energie, Administraţie şi la Poştă Anul 2016 a fost unul bogat în proteste ale sindicatelor, care au ieşit în stradă nemulţumite în primul rând de salarii şi de condiţiile de lucru. Pichetările, mitingurile, marşurile şi grevele generale au vizat domenii precum Educaţie, Sănătate, Energie, Administraţie dar şi sistemul penitenciar, Poliţia...
Finanţare europeană de peste 15 milioane lei pentru securitatea şi sănătatea în muncă Bucureşti, 27 oct /Agerpres/ - Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial 'Dezvoltarea Resurselor Umane' (POSDRU), cofinanţează cu peste 15 milioane lei proiectul 'Securitatea şi sănătatea în muncă, o premisă pentru competitivitate' al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru...