Cele mai citite
 


Şerban Ionescu va fi ajutat de Guvern cu bani pentru tratamentul în străinătate
joi, 17 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că în şedinţa de Guvern s-a decis suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii în vederea acordării unui tratament medical în străinătate pentru actorul Şerban Ionescu.
"A fost un angajament al meu personal faţă de o situaţie extrem de dificilă a domnului Şerban Ionescu", a afirmat Ponta la Palatul Victoria.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu, a explicat că deocamdată s-a dat hotărârea de guvern care se referă la ajutarea lui Şerban Ionescu.
"Trebuie întrebat exact medicul, spitalul şi apoi toată procedura ajunge la Ministerul Sănătăţii (n.r. - pentru a se stabili suma cu care va fi ajutat actorul)", a declarat el.
În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind gravă. AGERPRES/(A-Dana Piciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Reprezentanţii Spitalului Monza: Operaţii ale pacienţilor români în străinătate pot fi făcute în ţară mai ieftin Conducerea Spitalului Monza susţine că nu există o reglementare prin care Ministerul Sănătăţii să-i redirecţioneze către spitale private din ţară pe pacienţii care au nevoie de operaţii complicate, deşi există specialişti foarte buni, în schimb îi trimite la clinici din străinătate şi suportă costuri...
Ministerul Sănătăţii: 76 de persoane sunt internate în spitalele bucureştene, 24 în stare critică şi gravă Un număr de 76 de persoane rănite în incendiul din club Colectiv sunt internate marţi în unităţile medicale bucureştene, dintre acestea 24 în stare critică şi gravă, a informat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat remis AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii va implementa planul de îngrijire pe termen mediu şi lung în cazul răniţilor de la Colectiv Ministerul Sănătăţii va implementa planul de îngrijire pe termen mediu şi lung în cazul răniţilor de la Colectiv, în acest sens solicitând sprijinul Ministerului Afacerilor Externe pentru ca, prin intermediul misiunilor diplomatice, să înştiinţeze spitalele din străinătate despre acordul autorităţilor...
Asociaţia Children's Joy şi SNR solicită Ministerului Sănătăţii facilitarea accesului la tratament pentru persoanele cu distonie Asociaţia Children's Joy şi reprezentanţii Societăţii de Neurologie din România au depus un memoriu la Ministerul Sănătăţii în care solicită facilitarea accesului la tratament pentru persoanele cu distonie.
Guvernul a adoptat o ordonanţă care permite decontarea integrală a tratamentului în străinătate al răniţilor de la Colectiv Guvernul a aprobat, miercuri, o ordonanţă de urgenţă privind plata tratamentului în străinătate al răniţilor în incendiul de la Colectiv, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, precizând că este prevăzută o sumă "modică" estimată la 90.000 euro pe pacient, dar se permite utilizarea unor fonduri...
Ministerul Sănătăţii: 45 de răniţi în clubul Colectiv, internaţi în spitalele bucureştene În spitalele bucureştene mai sunt internaţi, joi, 45 de răniţi în clubul Colectiv, potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătăţii.