Cele mai citite
 


Conducerea Partidului Conservator a validat numirea a trei secretari de stat
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Biroul Executiv Central al Partidului Conservator a validat, joi, numirea secretarilor de stat Achim Irimescu la Ministerul Agriculturii, Răzvan Alexandru Cotovelea la Ministerul Afacerilor Europene şi Răzvan Teohari Vulcănescu la Ministerul Sănătăţii.
Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, la finalul şedinţei, că cei trei secretari de stat, care nu au apartenenţă politică, sunt numiţi de formaţiunea pe care o conduce datorită experienţei profesionale pe care o au în activitatea de până acum.
El a reamintit că algoritmul de promovare în funcţii de către PC prevede două locuri de ministru la portofoliile Agriculturii şi Afacerilor Europene - acolo unde s-a preferat menţinerea în funcţie a ministrului Leonard Orban fără ca acesta să fie membru al PC, datorită experienţei pe care o are şi activităţii pe care o poate desfăşura cu succes în fruntea acestei instituţii.
De asemenea, conducerea PC a discutat, joi, stadiul campaniei electorale pentru alegerile locale cu liderii organizaţiilor din ţară şi a aprobat calendarul deplasărilor parlamentarilor partidului în teritoriu.
"Partidul Conservator rămâne consecvent ideii de a promova în administraţia publică românească specialişti", a subliniat Daniel Constantin.
Pe de altă parte, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anunţat că, la începutul săptămânii viitoare, se va întâlni cu comisarul european Dacian Cioloş, care va efectua o vizită la Bucureşti. AGERPRES/(A - Cătălina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Ministerul Sănătăţii doreşte înfiinţarea unor centre de arşi în afara celor din Bucureşti, susţine Arafat Prim-adjunctul ministrului Sănătăţii, secretarul de stat dr. Raed Arafat a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în strategia Ministerului Sănătăţii este prevăzută înfiinţarea unor centre de arşi la nivel european, în afara celor din Bucureşti.
Ioana Ursu, noul secretar de stat în MS, va coordona, printre altele, politica medicamentului Ioana Ursu este noul secretar de stat cu atribuţii principale în politica medicamentului, informează Ministerul Sănătăţii.
Ponta: Raed Arafat va primi o invitaţie de a reveni, într-un viitor guvern al USL, în funcţia pe care a părăsit-o Fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, va fi invitat în viitorul guvern USL să-şi reia funcţia pe care a părăsit-o astăzi, a declarat marţi preşedintele PSD, Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.
Guvern: Primul ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.