Cele mai citite
 


Depozitarul Central va distribui dividende pentru Zentiva
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Depozitarul Central va distribui, în perioada 25 mai 2012 - 31 decembrie 2013, dividende pentru acţionarii Zentiva SA iar valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,0812 lei.
Conform unui comunicat remis joi AGERPRES, emitentul va plăti acţionarilor, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central, dividendele aferente anului 2011.
Plata dividendelor către acţionarii emitentului se va efectua prin transfer bancar, începând cu data 25 mai 2012, şi în numerar la ghişeele şi oficiile poştale din întreaga ţară pentru acţionarii persoane fizice, începând cu data 18 iunie 2012.
Acţionarii arondaţi ghişeelor poştale informatizate din mediul urban vor putea ridica suma aferentă dividendelor ce li se cuvin de la oricare dintre ghişeele şi oficiile poştale informatizate din ţară. Beneficiază de dividende cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 15 mai 2012.
Zentiva a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri netă de 235,648 milioane lei, venituri totale de 260,653 milioane lei şi cheltuieli de 216,587 milioane lei.
Zentiva este o companie farmaceutică internaţională, parte a Grupului Sanofi-Aventis, care se concentrează asupra dezvoltării, producerii şi comercializării de produse farmaceutice generice moderne de marcă.
Grupul Zentiva deţine unităţi de producţie în Cehia, Slovacia, România şi Turcia.
Acţionarii majoritari ai Zentiva SA sunt Venoma Holdings Limited Nicosia (50,98%), alţi acţionari - 25,09% şi Zentiva NV Amsterdam - 23,92%. AGERPRES/(AS-Daniel Cocoru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Zentiva, profit de aproape 20 de ori mai mare la nouă luni Bucureşti, 15 nov /Agerpres/ - Producătorul de farmaceutice Zentiva a realizat un profit net de 57,44 milioane lei pe primele nouă luni ale anului, de circa 20 de ori mai mare decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, când profitul a ajuns la 3,21 milioane lei.
Zentiva: Profit net de 3,2 milioane lei, de şapte ori mai mic la nouă luni Compania farmaceutică Zentiva SA Bucureşti a raportat un profit net de 3,219 milioane lei, în perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2009, în scădere de peste şapte ori faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor publicate luni pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
Acţionarii Zentiva au aprobat distribuirea unui dividend brut de 8,12 bani/acţiune Acţionarii Zentiva au aprobat, în Adunarea Generală de joi, repartizarea întregului profit net obţinut anul trecut, de 33,857 milioane lei, pentru acordarea de dividende, valoarea dividendului brut fiind stabilită la 8,12 bani/acţiune, conform unui raport remis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti.
Zentiva planifică investiţii de 1,41 milioane euro, în acest an Consiliul de Administraţie al companiei farmaceutice Zentiva a aprobat un plan de investiţii în valoare de 1,411 milioane de euro pentru acest an, se arată într-un comunicat al companiei remis, miercuri, Bursei de Valori Bucureşti.
Sanofi-Aventis, investiţie de 700.000 euro într-un nou centru de distribuţie de farmaceutice Grupurile Sanofi-Aventis şi FM Logistic au inaugurat vineri, în comuna Chiajna (jud. Ilfov), noul centru de distribuţie a medicamentelor comercializate de către grupul Sanofi-Aventis România, prin intermediul căruia se derulează întreaga activitate comercială a grupului Sanofi-Aventis în ţara noastră...
Zentiva: profit de 21,24 milioane de lei şi afaceri de peste 139 milioane lei după primul semestru Compania farmaceutică Zentiva a încheiat primul semestru din acest an cu un profit net de 21,240 milioane de lei, în scădere faţă de rezultatul raportat în perioada similară a anului trecut, de 30,508 milioane de lei, potrivit informaţiilor financiare ale companiei remise, marţi, Bursei de Valori Bucureşti...