Cele mai citite
 


Maramureş: Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul doi al locuinţei sale
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 45 de ani din municipiul Baia Mare s-a aruncat, miercuri seară, în gol de la etajul doi al locuinţei sale.
Potrivit dispeceratului ISU Maramureş, bărbatul a fost găsit de echipajul SMURD în stare de inconştienţă, căzut în faţa blocului unde locuia.
Victima prezenta leziuni multiple şi a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare.
Poliţia cercetează cauzele care au determinat accidentul produs. AGERPRES /(AS- Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Punctul ISU din oraşul Cavnic, afectat de scurt circuit electric Baia Mare, 26 ian /Agerpres/- Punctul de lucru Cavnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Gheorghe Pop de Băseşti' Maramureş a fost afectat temporar în urma producerii unui scurt circuit la tabloul electric, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei remis, joi, AGERPRES.
Maramureş: Spitalul de Urgenţă din Baia Mare, aflat în reparţii capitale, continuă asistenţa medicală Activităţile medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare sunt îngreunate de reparaţiile capitale a clădirii de 11 etaje efectuate la exterior şi interior.
Maramureş: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ ISU Maramureş a marcat, marţi, trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Maramureş, în această perioadă personalul serviciului fiind permanent la datorie, 24 de ore din 24 şi intervenind cu profesionalism şi promptitudine pentru salvarea celor aflaţi la nevoie...
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.
Maramureş: Heliport destinat zborurilor de noapte SMURD, în oraşul Borşa Baia Mare, 16 aug /Agerpres/- ISU Maramureş va avea o platformă de aterizare-decolare balizată pentru zboruri de noapte, în imediata apropiere a Spitalului orăşenesc din Borşa, localitate montană situată în apropierea Munţilor Pietrosul Rodnei din judeţul Maramureş.
Maramureş: Sorina Pintea (SJU) spune că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că medicina de urgenţă este cheia salvării multor vieţi aflate în situaţii limită.