Cele mai citite
 


MS: Aproximativ 10.000 de doze de vaccin rabic pot fi distribuite imediat către unităţile sanitare
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 10.000 de doze de vaccin rabic se află în depozite şi pot fi distribuite imediat către unităţile sanitare care realizează tratamentul post expunere al plăgilor rabigene, informează Ministerul Sănătăţii.
Potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES, producătorul vaccinului rabic, Sanofi-Pasteur, a informat MS despre existenţa dozelor pe piaţă şi a asigurat ministerul că, în luna iunie, mai are programat un transport de 30.000 de doze.
Distribuţia vaccinului se face prin distribuitorii autorizaţi ai Sanofi- Pasteur direct către centrele unităţilor sanitare, astfel încât pacienţii să primească tratament profilactic corespunzător şi în timp util, se precizează în comunicatul MS.
Ministerul Sănătăţii a informat centrele antirabice din spitale despre existenţa vaccinului rabic pe piaţa românească. AGERPRES/(AS - Georgiana Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Institutul Cantacuzino deţine un stoc de 2.500 doze de vaccin antirabic Institutul Cantacuzino are un stoc de aproximativ 2.500 doze de vaccin antirabic care pot fi utilizate de unităţile sanitare, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii remis vineri AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii a cumpărat doze de vaccin tetravalent cu peste 10,2 milioane de lei Ministerul Sănătăţii (MS) a cumpărat doze de vaccin tetravalent cu peste 10,2 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat în SEAP pe 25 februarie.
MS a cumpărat doze de vaccin hexavalent şi hepatitic B pediatric cu peste 88 milioane de lei Ministerul Sănătăţii (MS) a cumpărat doze de vaccin hexavalent (DTPa-VPI-HiB-HB), cu peste 88 de milioane de lei, şi de vaccin hepatitic B pediatric, cu aproape 150.000 de lei, potrivit unor anunţuri publicate recent în SEAP.
Ministerul Sănătăţii va achiziţiona în regim de urgenţă 120.000 de doze de vaccin hexavalent Ministerul Sănătăţii va achiziţiona în regim de urgenţă 120.000 de doze de vaccin hexavalent necesar pentru imunizarea bebeluşilor, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al MS, Laurenţiu Colintineanu.
Ministerul Sănătăţii: Distribuitorul autorizat a furnizat 52.000 de doze de vaccin hexavalent pentru imunizarea copiilor de 2, 4 şi 11 luni Un număr de 52 000 de doze de vaccin hexavalent pentru imunizarea copiilor de 2, 4 şi 11 luni, din cele 571.500 achiziţionate, au fost furnizate miercuri la nivel naţional de distribuitorul autorizat, informează Ministerul Sănătăţii (MS).
Suceava: DSP va primi peste 5.100 doze de vaccin hexavalent de la Ministerul Sănătăţii Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va primi de la Ministerul Sănătăţii (MS), la sfârşitul săptămânii viitoare, 5.163 de doze de vaccin hexavalent, ce vor fi distribuite medicilor de familie pentru vaccinarea copiilor cu vârste de până la un an, începând cu data de 24 octombrie, a declarat, vineri...