Cele mai citite
 


Premierul Ponta va discuta cu ministrul Sănătăţii despre taxa pe fast-food şi bere
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va discuta cu ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, despre intenţiile acestuia de a taxa suplimentar produsele fast-food şi berea.
"O să discutăm, nu cunosc", a spus Ponta, întrebat de jurnalişti referitor la aceste intenţii.
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat joi că în proiectul legii sănătăţii ar putea fi introdusă taxa pe fast-food şi bere.
Ministrul sănătăţii a afirmat, cu prilejul lansării raportului "Venituri şi cheltuieli în sănătate", că are în vedere mai multe soluţii pentru creşterea veniturilor în sănătate. Între acestea se numără o eventuală creştere a contribuţiei pentru sănătate şi menţinerea ei pentru toţi pensionarii, dar că aceste opţiuni trebuie analize politic. De asemenea, se mai propune compensarea asigurării de sănătate gratuită a elevilor şi studenţilor cu transferuri anuale din bugetul de stat. AGERPRES/(A - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Taxa pe fast-food şi bere, temă de discuţie între Premier şi ministrul Sănătăţii Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va discuta cu ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, despre intenţiile acestuia din urmă de a taxa suplimentar produsele fast-food şi berea.
Ministrul Sănătăţii are în vedere introducerea taxei pe fast-food şi bere Ministrul Sănătăţii, dr. Vasile Cepoi, a declarat joi că în proiectul legii sănătăţii ar putea fi introducă taxa pe fast-food şi bere.
Ministrul Vasile Cepoi crede că va rezolva până săptămâna viitoare deblocarea posturilor în spitale Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat joi la Constanţa că deblocarea posturilor în unităţile medicale este o problemă naţională pe care speră să o rezolve până săptămâna viitoare.
Romalimenta: Taxa fast-food va avea efecte economice şi sociale negative Federaţia Patronală Română din Industria Alimentară Romalimenta respinge iniţiativa Ministerului Sănătăţii de introducere a noii taxe pe alimente (,,taxa pe fast-food') şi consideră că aceasta va avea efecte economice şi sociale negative, se arată într-un comunicat al federaţiei patronale.
Ministrul Sănătăţii: În ultimii şapte ani numărul copiilor obezi s-a dublat Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi-a reafirmat sâmbătă la Zalău intenţia introducerii unei taxe pe produsele fast-food, în principal din cauza problemelor de sănătate pe care aceste produse le pot provoca tinerilor şi copilor.
Taxa pe fast-food provoacă polemici în România Roma, 2 feb - Corespondentul Agerpres, George Onea, transmite: Propunerea Ministerului Sănătăţii din România privind introducerea unei taxe pentru produsele tip fast-food a provocat polemici aprinse şi chiar ameninţări voalate privind costurile sociale, scrie agenţia italiană de ştiri Apcom.