Cele mai citite
 


Premierul: Guvernul poate să recupereze 387 milioane lei de la primării
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul poate să recupereze de la primării 387 de milioane de lei ca sume necheltuite din totalul de peste 648 de milioane de lei acordaţi de fosta guvernare, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, după şedinţa Executivului.
El a susţinut că banii acordaţi de Guvernul Ungureanu erau "irosiţi pe criterii electorale".
"Din cei peste 648 de milioane de lei pe care Guvernul Ungureanu îi dăduse aleşilor locali ai fostei coaliţii de guvernare putem să recuperăm ca sume ce au fost restituite sau nu au fost alimentate în contul de venituri suma de 387 de milioane de lei. Undeva peste 50% din banii irosiţi pur şi simplu pe criterii electorale au fost recuperaţi", a spus Ponta, la Palatul Victoria.
Potrivit premierului, din banii recuperaţi vor fi finanţate cheltuieli precum cele cu recompensarea unor sportivi meritorii şi acordarea de sprijin pentru actorul Şerban Ionescu, în vederea efectuării unui tratament în străinătate.
"Sunt folosiţi pentru lucruri pe care cred că Guvernul României merită să le recompenseze, cum este situaţia unor rezultate excepţionale ale echipelor noastre naţionale sportive sau cum va fi suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii în vederea acordării de ajutor pentru tratament medical în străinătate - a fost un angajament al meu personal faţă de o situaţie extrem de dificilă a domnului Şerban Ionescu", a precizat Ponta.
Ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, a precizat că şi primarilor USL le sunt retrase sumele necheltuite din alocarea de 648 de milioane de lei făcută de Guvernul precedent. "Regula este pentru toată lumea", a spus Dobre. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Premierul: Guvernul poate să recupereze 387 milioane lei de la primării Guvernul poate să recupereze de la primării 387 de milioane de lei ca sume necheltuite din totalul de peste 648 de milioane de lei acordaţi de fosta guvernare, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, după şedinţa Executivului.
Românii care obţin venituri în străinătate nu plătesc asigurări de sănătate dacă fac dovada că plătesc acolo Românii care au domiciliul în ţară, dar obţin venituri în străinătate, nu trebuie să plătească, în 2016, contribuţii la sănătate dacă deţin o asigurare pentru boală şi maternitate în alt stat membru al Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene sau în statele cu care România...
MS: Orice medic român poate deveni membru al comisiilor de specialitate Orice medic român, din ţară sau străinătate, poate deveni membru în comisiile de specialitate, dacă respectă anumite condiţii, se precizează într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Suceava: DSP solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat sugarilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat Ministerului Sănătăţii (MS) suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor care nu beneficiază de lapte matern, a declarat presei, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei sucevene, Adrian Popescu.
Florea (PNL Mureş): Orice plecare în străinătate a unui pacient trebuie urmată de demisia şefilor de clinici Copreşedintele PNL Mureş, Dorin Florea, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că orice plecare în străinătate a unui pacient român ar trebui să fie urmată de o demisie a unor şefi de catedre, profesori universitari sau şefi de clinici, întrucât acest lucru trădează incompetenţa acestora în a trata cazuri...
Raluca Turcan (PNL) cere Ministerului Sănătăţii să deconteze toate operaţiile copiilor cu afecţiuni cardiovasculare Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan cere Ministerului Sănătăţii să deconteze toate operaţiile copiilor cu afecţiuni cardiovasculare, indiferent dacă sunt efectuate în spitale de stat sau clinici private din ţară.