Cele mai citite
 


Vasile Cepoi: Guvernul a suplimentat fondul pentru tratament în străinătate cu suma necesară actorului Şerban Ionescu
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul sănătăţii, dr. Vasile Cepoi, a declarat joi că guvernul a suplimentat fondul pentru tratament în străinătate cu suma necesară pentru tratarea actorului Şerban Ionescu, spunând că în acest moment nu există liste de aşteptare pentru astfel de tratamente.
Cepoi a spus, la lansarea raportului "Venituri şi cheltuieli în sănătate", că s-a luat decizia ca Şerban Ionescu să fie transferat la o clinică din străinătate pentru că actorul are două diagnostice, iar în ţară nu există posibilitatea să se facă investigaţii şi precizări suplimentare privind diagnosticul.
"Este un caz cu care nu ne-am mai întâlnit, nu are precizat un diagnostic. Se vor continua investigaţiile şi va fi trimis în străinătate într-una din cele trei clinici care vor participa la licitaţie", a precizat ministrul sănătăţii.
Cepoi a mai afirmat că s-a constituit o comisie pluridisciplinară care îl va consulta zilele acestea pe actor.
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că în şedinţa de Guvern s-a decis suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii în vederea acordării unui tratament medical în străinătate pentru actorul Şerban Ionescu.
"A fost un angajament al meu personal faţă de o situaţie extrem de dificilă a domnului Şerban Ionescu", a afirmat Ponta la Palatul Victoria.
În vara anului 2011, actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat cu boala Lyme, după ce a fost muşcat de o căpuşă, starea lui medicală fiind gravă. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Florian Bodog a trimis o scrisoare Ministerului Sănătăţii din Austria şi managerului AKH Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat vineri că a transmis Ministerului Sănătăţii din Austria, Consiliului Municipal al Vienei şi managerului AKH o scrisoare oficială pe tema deblocării activităţii Centrului de transplant de la Viena în raport cu pacienţii români.
Ministrul sănătăţii va prezenta miercuri, la Guvern, o informre privind starea sănătăţii actorului Şerban Ionescu Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, va prezenta miercuri, în şedinţa de Guvern, o informare cu privire la situaţia medicală a actorului Şerban Ionescu informează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.
Guvern: Întâlnire a voluntarilor din cazul Colectiv cu ministrul Sănătăţii şi şeful Cancelariei premierului Voluntarii din străinătate care au ajutat la tratarea victimelor de la Colectiv au avut, vineri, o nouă întâlnire la Palatul Victoria pe tema îngrijirii răniţilor în incendiul din 30 octombrie.
Vasile Cepoi: Este în strategia Ministerului Sănătăţii de a face cele opt spitale de urgenţă Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că ministerul are o strategie de construire a opt spitale regionale de urgenţă şi că studiază două posibilităţi de finanţare, fonduri europene şi accesarea unor fonduri de investiţii internaţionale...
Ministrul Sănătăţii: Nu ne opunem niciunui transfer al răniţilor din Colectiv la spitale din străinătate Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat joi că nu se opune niciunui transfer al răniţilor din Colectiv la unităţi medicale din afara ţării, dar a atenţionat că aceşti pacienţi sunt greu de transportat având în vedere că mulţi dintre ei prezintă leziuni pulmonare severe.
Bodog: De luni va funcţiona Centrul Naţional de Resurse Umane, pentru medicii care vor să revină în ţară Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, la Zalău, că începând de luni va funcţiona în cadrul ministerului Centrul Naţional de Resurse Umane, prin intermediul căruia se va acorda asistenţă medicilor români din străinătate, care doresc să revină în ţară.