Cele mai citite
 


Vrancea: Copii intoxicaţi cu bomboane internaţi la Spitalul din Focşani
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zece elevi de clasa a VIII-a, de la Şcoala Generală din Garoafa, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani joi dimineaţă după ce au mâncat bomboane de ciocolată.
Potrivit profesoarei Fănica David, sosită cu copiii la Spitalul din Focşani, cei 10 elevii au fost serviţi cu bomboane de un coleg care îşi aniversa ziua de naştere.La scurt timp după ce au mâncat bomboanele, 10 dintre cei 13 elevi din clasă au început să se simtă rău şi a fost nevoie să fie transportaţi de urgenţă la UPU.
Bomboanele erau în termen de valabilitate, dar se presupune că au provocat această situaţie, deoarece alţi trei colegi de-ai elevilor intoxicaţi care nu au mâncat din dulciurile respective nu au păţit nimic.
Alina Pelin, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, a precizat pentru AGERPRES că în acest moment copiii se află sub supravegere de specialitate şi primesc îngrijirile medicale necesare. AGERPRES/(AS-Mirela Andrei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: Concurs cu taxă pentru şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani a fost scos la concurs iar cei care se vor înscrie pentru a ocupa această funcţie vor trebui să plătească o taxă de participare de 800 de lei. Banii pot fi plătiţi la casieria spitalului sau viraţi în contul unităţii medicale amintite, probele...
Vrancea: Conducerea Spitalului Judeţean propune ca pacienţii în stare de ebrietate să-şi plătească tratamentul Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' din municipiul Focşani, Nicolae Moise, vrea ca bolnavii care ajung la Unitatea de Primire Urgenţe în stare de ebrietate să-şi achite costul tratamentului.
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.