Cele mai citite
 


Celula care vindeca inima (Stirile Kanal D)
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Video, Afectiunile inimii
 
După ce au depistat celula care repară inima bolnavă, medicii de la Institutul Victor Babeş se văd nevoiţi să abandoneze orice încercare de a elabora un tratament.
 

Supriza însă: autoritatea naţională de cercetare stiitifica , instituţia care ar fi trebuit să aprobe proiectul, a refuzat vehement. Nimeni nu ştie care au fost motivele pentru care românia s-a arătat neinteresată de această descoperire revoluţionară, mai ales că deţinem recordul la capitolul boli de inimă. Zilnic 40 de români mor din cauza infarctului miocardic. În plus, doi din trei suferă de diferite afecţiuni cardiovasculare. Până la tratarea efectivă a bolnavilor cu telocite, mai e drum lung, spun cercetătorii români, dar există o şansă. Dezamăgiţi aceştia spun că sunt nevoiţi acum fie să îngroape proiectul, fie să îşi pună speranţa în fondurile Uniunii Europene. http://stiri.kanald.ro/Stiri/Social/celula-care-vindeca-inima/

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Telocitele sunt recunoscute în 40 de ţări Telocitele, descoperire a echipei de cercetători de la Institutul ''Victor Babeş'' condusă de acad. Laurenţiu M. Popescu continuă să revoluţioneze lumea medicală mondială se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
Consultaţii gratuite la Fundaţia pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afecţiuni Cardiovasculare 'Prof. Dr. Ioan Pop de Popa' Pacienţii cu boli de inimă pot beneficia în perioada 23-28 septembrie de consultaţii gratuite şi analize la preţ redus la Fundaţia pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afecţiuni Cardiovasculare "Prof. Dr. Ioan Pop de Popa" (FOBAC) din Bucureşti.
Telocitele, descoperire medicală a cercetătorilor români, recunoscută şi în SUA Descoperirea medicală la nivel mondial - telocitele, realizare a echipei de cercetători români de la Institutul Naţional de Patologie ''Victor Babeş'', condusă de academicianul Laurenţiu Mircea Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale din România (ASM), a fost recunoscută şi în Statele Unite...
Cercetare românească, recunoscută pe plan internaţional Meritele echipei de cercetători români conduse de academicianul Laurenţiu M. Popescu, preşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale, sunt recunoscute tot mai des, în ultima perioadă, pe plan internaţional.
Telocitele, recunoscute în mai mult de 50 de laboratoare de pe cele cinci continente Stadiul noilor cercetări în domeniul telocitelor a fost prezentat de acad. prof. Laurenţiu M.Popescu în cadrul conferinţei "Telocitele şi medicina regenerativă", susţinută cu prilejul Zilei Internaţionale a Proprietăţii Intelectuale.
Prezentarea rezultatelor primului transplant cu telocite, efectuat în China Experimentul realizat recent de profesorul chinez D. Q. Cai, şi anume izolarea telocitelor cardiace şi transplantul lor în inima post-infarct miocardic, experimental, la şobolani de laborator, a fost prezentat marţi într-o conferinţă de presă de directorul general al Institutului Naţional de Cerceta...