Cele mai citite
 


(Corespondenţă) Primele staruri internaţionale invitate la Life Ball au sosit la Viena
vineri, 18 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viena, 18 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Primii invitaţi ai Life Ball, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate luptei împotriva SIDA, care se va desfăşura la data de 19 mai în piaţa din faţa Primăriei vieneze, au sosit vineri la primele ore ale dimineţii la Viena.
De dimineaţă au sosit actorul Antonio Banderas, actriţa daneză Brigitte Nielsen şi modelele Tatjana Patitz şi Alek Wek.
Mai târziu urmează să sosească şi actorul Sean Penn, aflat la Viena, la invitaţia fostului preşedinte american, Bill Clinton.
Actorul Antonio Banderas, aflat la Viena în locul soţiei sale Melanie Griffith, urmează să acorde, în cadrul balului, premiul 'Crystal of Hope'.
Vineri după-amiază urmează să sosească şi Randy Crawford, Cheyenne Jackson, modelele Kiera Chaplin şi Lydia Hearst.
Organizatorul Life Ball, Gery Keszler, a declarat cu acest prilej, pentru Der Standard, că anul acesta vor sosi la bal mai multe staruri de rang internaţional decât de obicei şi că, din motive organizatorice, a trebuit chiar să renunţe la câteva invitaţii.
Cea de a 20-a ediţie a Life Ball, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate luptei împotriva SIDA, se va desfăşura sâmbătă în piaţa din faţa Primăriei vieneze, în prezenţa a numeroase personalităţi de renume internaţional.
Tema din 2012 a Life Ball va fi focul (după ce în ultimii trei ani temele au fost aerul, pământul şi apa), însoţită de sloganul 'Fight the Flames of Ignorance' (Luptaţi cu flăcările ignoranţei).
Aproape 40.000 de persoane vor asista la spectacolul desfăşurat în faţa primăriei din Viena, transmis în direct de televiziunea austriacă.Vineri seară va avea loc un concert caritabil la Burgtheater (Teatrul imperial), iar sâmbătă va avea loc spectaculosul spectacol de deschidere, organizat, potrivit tradiţiei, în piaţa din faţa Primăriei vieneze. Aici vor cânta Gloria Estefan şi Scissor Sisters.
În 2011, cu prilejul Life Ball s-au strâns în total 1, 9 milioane de euro pentru lupta împotriva SIDA.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Viena: A 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida a avut ca temă 1001 de nopţi Mii de persoane au participat sâmbătă seară, la Viena, într-un decor din 1001 de nopţi, la a 21-a ediţie a Life Ball de luptă împotriva sida, alături de celebrităţi ca fostul preşedinte american Bill Clinton, cântăreţul Elton John şi actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, transmite AFP.
Life Ball la Viena cu Bill Clinton, Janet Jackson şi Brooke Shields, pentru strângerea de fonduri anti-SIDA Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, va avea loc sâmbătă, 21 mai, la Viena. Cea de-a 19-a ediţie a extravagantului bal va reuni şi de această dată personalităţi marcante ale lumii politice, precum fostul preşedinte american Bill Clinton, dar şi ale showbiz-ului...
Life Ball împotriva SIDA de la Viena a adunat suma de 1,9 milioane de euro Cea de a 19-a ediţie a celui mai mare eveniment european de luptă împotriva SIDA care s-a desfăşurat sâmbătă la Viena a permis adunarea a 1,9 milioane de euro, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de AFP.
(Corespondenţă) Life Ball 2012 îi are ca invitaţi speciali pe Bill Clinton şi Milla Jovovich Viena, 3 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Cea de a 20-a ediţie a Life Ball, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate luptei împotriva SIDA, se va desfăşura la data de 20 mai, în piaţa din faţa Primăriei vieneze, în prezenţa unor personalităţi de renume internaţional precum...
Janet Jackson, Bill Clinton şi Brooke Shields au luat parte la Life Ball de la Viena Solista Janet Jackson, fostul preşedinte american Bill Clinton şi actriţa Brooke Shields au participat sâmbătă, alături de mii de persoane, la Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil din Europa dedicat luptei împotriva SIDA, relatează AP.
(Corespondenţă) Personalităţile prezente la Life Ball, entuziasmate de evenimentul caritabil dedicat luptei împotriva SIDA Viena, 21 mai - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: O serie de personalităţi cunoscute la nivel internaţional, printre care fostul preşedinte american Bill Clinton şi actorii Antonio Banderas şi Sean Penn, au sosit la sfârşit de săptămână la Viena pentru a lua parte la cea de a 20-a...