Cele mai citite
 


Arad: Doi medici din Ineu au fost trimişi în judecată pentru luare de mită
sâmbătă, 19 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi medici de la Spitalul Orăşenesc din Ineu au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
'Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au finalizat cercetările în cazul medicilor Sergiu Poiată şi Ghenadie Arion, de la Spitalul Orăşenesc din Ineu, dispunând prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a celor doi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită', a declarat vineri Dan Aurelian Ursu, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
Potrivit sursei citate, probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat faptul că la începutul lunii aprilie, inculpatul Sergiu Poiată, medic specialist obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Orăşenesc Ineu, i-a pretins denunţătoarei I.B. suma de 1.400 de lei, bani care acesta a susţinut că urmau să fie distribuiţi echipei medicale care asigura intervenţia de specialitate prin cezariană.
Ulterior, Poiată i-a precizat lui I.B. faptul că va păstra pentru sine suma de 1.000 de lei, restul de 400 de lei urmând să ajungă la medicul anestezist Ghenadie Arion care, la rândul său, i-a solicitat denunţătoarei, personal, suma de 350 de lei, în vederea îndeplinirii atribuţiilor specifice de serviciu.
'În cele din urmă, cei doi medici au primit sumele solicitate de la denunţătoarea I.B., Sergiu Poiată primind 1.000 de lei, în vreme ce Ghenadie Arion a primit 400 de lei, momentul predării banilor fiind ‘supravegheat' de poliţişti şi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad', a mai adăugat procurorul Dan Aurelian Ursu.
Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Arad. AGERPRES/(AS - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Doi medici din Arad, trimişi în judecată pentru mită Doi medici din Arad au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad sub acuzaţia că au cerut mită de la o pacientă pentru o naştere prin cezariană.
Şefa Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, trimisă în judecată în dosarul testărilor ilegale de medicamente Delia Podea, şef al Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş", a fost trimisă în judecată de Parchetul General, în stare de arest preventiv, în dosarul testărilor ilegale de medicamente.
Trei medici din Caraş-Severin, trimişi în judecată pentru că au luat mită de la peste 300 de pacienţi Trei medici din Caraş-Severin, printre care se află şi Sebastian Telbis, şeful Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin, au fost trimişi în judecată pentru că au luat mită de la peste 300 de pacienţi, cărora le-au eliberat ilegal decizii de pensionare pentru grad de ...
Doi medici psihiatri din Piteşti, trimişi în judecată pentru luare de mită Doi medici psihiatri din Piteşti, Valerian Azamfire şi Eli Morman, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului General pentru luare de mită, fiind acuzaţi că au cerut bani de la sute de pacienţi, în schimbul eliberării de documente medicale fictive pentru încadrarea în grad de invaliditate...
Braşov: Medicul ortoped Marus Stoica de la Spitalul Judeţean, trimis în judecată pentru luare de mită Braşov,19 aug/Agerpres/- Medicul ortoped Stoica Marus Ioan de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce a fost prins luna trecută în timp ce lua mită de la un pacient, informează vineri într-un comunicat de...
DNA: Teodor Negru, fost manager al Spitalului din Tecuci, trimis în judecată pentru luare de mită Teodor Negru, fost manager al spitalului din Tecuci, a fost trimis luni în judecată de procurorii DNA sub acuzaţia de luare de mită.