Cele mai citite
 


Călăraşi: Suspiciune de antrax la un animal, în satul Aprozi
sâmbătă, 19 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O suspiciune de infestare cu antrax a fost constatată de medicii veterinari, vineri, la un animal sacrificat de necesitate în curtea unui cetăţean din satul Aprozi, oraşul Budeşti.
'Specialiştii de la DSVSA Călăraşi sunt la faţa locului pentru a aplica măsurile ce se impun în astfel de situaţii. Ei au fost prelevate probe şi le-au trimis la laborator pentru a fi analizate, urmând ca în câteva zile să fie comunicat rezultatul' a declarat pentru AGERPRES, prefectul judeţului Călăraşi, George Iacob.
Potrivit acestuia, în legătură cu acest caz a fost notificată şi Direcţia de Sănătate Publică în vederea luării măsurilor necesare. AGERPRES/(A-Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un cioban din Dor Mărunt internat cu suspiciune de antrax cutanat Un cioban în vârstă de 35 de ani din comuna Dor Mărunt se află internat la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament "Dr. Victor Babeş" din Capitală cu suspiciunea de antrax cutanat.
Comunicat de presă - DSVSA Giurgiu Caz de Antrax confirmat în judeţul Giurgiu
Braşov: Anchetă la Făgăraş după ce mai mulţi copii şi adulţi au făcut toxiinfecţie alimentară Braşov, 11 mai/Agerpres/- Direcţia Sanitară Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov şi Direcţia de Sănătate Publică DSP Făgăraş au deschis o anchetă, după ce 24 de persoane, din care 21 de copii, au ajuns marţi seara la Spitalul Municipal din Făgăraş cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară...
Suspiciune de infectare cu antrax la un bărbat internat la Iaşi Un bărbat în vârstă de 82 de ani este suspectat că ar fi infectat cu antrax şi se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Sf. Parascheva' din Iaşi la secţia Izolare din cadrul secţiei de Terapie Intensivă, a informat luni pentru AGERPRES prof.univ.dr. Carmen Dorobăţ, managerul spitalului.
Tulcea: Suspiciune de infectare cu antrax a unui tânăr Un tânăr din comuna Casimcea a fost internat vineri în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea, fiind suspectat de infectare cu antrax.
Mureş: Trei cazuri de infestare cu Trichinella Spiralis, în luna decembrie Târgu Mureş, 14 dec /Agerpres/ - Trei cazuri de infestare cu Trichinella Spiralis, la un porc mistreţ şi la doi porci domestici, au fost confirmate prin analize de laborator efectuate la Direcţia Sanitar-Veterinară (DSV) Mureş de la începutul acestei luni, în judeţul Mureş.