Cele mai citite
 


Campanie pentru sprijinirea copiilor bolnavi de leucemie şi dotarea laboratorului de la Fundeni
sâmbătă, 19 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria sectorului 3, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, susţine campania umanitară ''Cursa vieţii trebuie să continue!'',  dedicată strângerii de fonduri pentru diagnosticarea corectă a leucemiei la copii şi adolescenţi, a anunţat vineri directorul general al direcţiei sociale, Florin Vasile.
Campania intitulată "Cursa vieţii trebuie să continue!" îşi propune strângerea sumei de 150.000 euro, necesară pentru dotarea laboratorului de Genetica Moleculară din incinta Secţiei de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Fundeni, esenţială pentru diagnosticarea în profunzime şi tratarea corectă a acestor bolnavi.
Primăria sectorului 3, împreună cu iniţiatorii acestei campanii - Asociaţia Noi Orizonturi Familia şi Star Storage -, organizează, în perioada 18 -20 mai şi 25 - 27 mai, evenimente de promovare a acesteia în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR), intrarea principală.
Cu această ocazie, se vor distribui materiale informative privind campania "Cursa vieţii trebuie să continue!" şi se vor desfăşura momente artistice şi jocuri interactive.
Cei care doresc să se implice pentru susţinerea cauzei o pot face prin trimiterea unui SMS cu valoarea de 2 euro la numărul scurt special 890 şi să facă donaţii directe în conturile deschise de Asociaţia Noi Orizonturi Familia, la Banca UniCredit Tiriac Bank sau să doneze 2% din impozitul pe venit. AGERPRES/(AS - Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Campanie de informare privind stoparea fenomenului de naştere a copiilor de către minore Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi a demarat în liceele din judeţ o acţiune de informare a tinerelor minore cu privire la riscurile la care se expun în cazul în care devin mămici.
Timiş: DGASPC a demarat campania 'Păstrează-ţi copilăria!', împotriva sarcinilor nedorite la minore Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş organizează, în perioada 25-31 mai, campania 'Păstrează-ţi copilăria!', pentru responsabilizarea şi sensibilizarea cu privire la fenomenul sarcinilor nedorite la fetele minore şi a prevenţiei abandonului copiilor în spitale...
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Braşov: Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului, sărbătorită printr-o serie de manifestări Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov organizează, în perioada 17-21 noiembrie, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la proclamarea zilei de 20 Noiembrie ca Zi Internaţională a Drepturilor Copilului, o serie de manifestări reunite sub titlul "25 de ani de drepturi. Drepturi...
Teleorman: Posturile de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, suplimentate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea în 2013 un număr de 667 de posturi, cu 12 mai multe decât în anul precedent, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, instituţia publică în subordinea căreia se află.