Cele mai citite
 


Ciclism: Turul Italiei - Elveţianul Hollenstein, posibilă fractură de claviculă în urma unei căzături
sâmbătă, 19 mai 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Elveţianul Reto Hollenstein, care a abandonat Turul ciclist al Italiei după o căzătură, vineri, în etapa a 13-a, este suspect de fractură de claviculă, a anunţat echipa sa, Netapp.
Hollenstein a căzut la km 25 al acestei scurte etape de 121 km, între Savona şi Cervere, în acelaşi timp cu danezul Lars Bak (Lotto), câştigătorul etapei precedente.
Elveţianul în vârstă de 26 ani a fost urcat în una din ambulanţele din caravană şi transportat la spital. AGERPRES (Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Ciclism: Britanicul David Lloyd, fractură de claviculă în Turul Lombardiei Britanicul David Lloyd (Garmin) a suferit o fractură a claviculei dreapta, după o căzătură în Turul ciclist al Lombardiei, au anunţat sâmbătă membrii serviciului medical al cursei.
Jocurile Olimpice - Roma 1960 A XVII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară s-a desfăşurat la Roma, în perioada 25 august - 11 septembrie 1960.
Braşov: Unul dintre copiii accidentaţi sâmbătă după ce microbuzul s-a răsturnat pe DN1 a decedat Unul dintre copiii accidentaţi sâmbătă după ce microbuzul în care călătoreau de la Braşov spre Făgăraş a fost implicat într-un accident pe DN1 a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, co...
Galaţi: Anchetă în cazul bebeluşului decedat la câteva ore după externare Galaţi, 3 nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a informat Ministerul Sănătăţii şi a solicitat Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi efectuarea unei anchete interne în cazul bebeluşului care a decedat, în urmă cu cinci zile, la câteva ore după ce fusese externat din spitalul gălăţean...
Galaţi: Acuzaţie de malpraxis la Maternitatea Bunavestire Părinţii unui nou-născut adus pe lume în urmă cu o săptămână au depus marţi o plângere la Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi, în care acuză medicii de la Maternitatea Bunavestire de malpraxis, după ce bebeluşul s-a ales cu clavicula dreaptă ruptă în timpul naşterii.