Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Numărul virozelor, în creştere
vineri, 16 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul virozelor este în creştere la nivelul judeţului Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând aproape 800 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Conform purtătorului de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa, sunt înregistrate, la nivel de judeţ, 179 de pneumonii, dintre care 25 de cazuri au necesitat spitalizare. Cei mai afectaţi de viroze sunt copiii de până la patru ani, cu aproape 300 de îmbolnăviri.
Gradul de ocupare al paturilor în Secţia de Boli Infecţioase este de peste 60%.
Numărul cazurilor ar putea creşte în perioada următoare atât din cauza răcirii accentuate a vremii, dar şi a faptului că Termica Târgovişte nu va furniza apa caldă şi căldura în municipiu pe termen nedeterminat din cauza datoriilor pe care societatea le are la Distrigaz.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Număr mare de viroze în judeţ Târgovişte, 27 ian /Agerpres/ - Numărul virozelor este în creştere la nivelul judeţului Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând, miercuri, aproape 900 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Iaşi: A crescut numărul virozelor şi pneumoniilor Numărul virozelor respiratorii şi al pneumoniilor înregistrate în judeţul Iaşi, în primele două săptămâni ale lunii, a crescut, susţin reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.
Dâmboviţa: Numărul virozelor este în creştere Numărul virozelor este în creştere în judeţul Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând, marţi, peste 1.100 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Dâmboviţa: Numărul cazurilor de viroze este în creştere Numărul îmbolnăvirilor cu viroze este în creştere în judeţul Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică anunţând, miercuri, peste 1.800 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Dâmboviţa: Termica Târgovişte va relua furnizarea de căldură şi apă caldă Termica Târgovişte va relua furnizarea de căldură şi apă caldă către abonaţii săi, printre care şi Spitalul Judeţean Târgovişte, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul consilierilor USL din Consiliul Local Târgovişte, Cristian Stan.
Dâmboviţa: Numărul virozelor în creştere, niciun caz de gripă nouă Numărul virozelor este în creştere la nivelul judeţului Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând peste 800 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare, însă nu s-a înregistrat, până în prezent, niciun caz de gripă nouă.